Ekstrasense, kura pareģoja pandēmiju, atklāj prognozes nākamajiem diviem gadiem (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AntiD/Shutterstock.com

54 gadus vecā ekstrasense Debora Deivisa, kura pirms diviem gadiem runāja par pandēmijas uzliesmojumu, kas prasīs daudzas dzīvības, kā arī nosauca prinča Filipa nāves datumu, nāca klajā ar jauniem paziņojumiem par nākamajiem diviem gadiem. Intervijā ar portālu "Daily Mail" ekstrasense atklāja, ka princis Harijs un princis Viljams atjaunos savas attiecības.

Pēdējie 18 mēneši karaliskās ģimenes dzīvē ir pārsnieguši pat visdrosmīgākās prognozes. Janvārī princis Harijs un Megana Mārkla paziņoja, ka atkāpsies no karaliskās ģimenes un pārcelsies uz Ziemeļameriku.

Kopš tā laika karaliene Elizabete II ir sagaidījusi trīs jaunus mazmazbērnus, zaudējusi savu vīru princi Filipu un redzējusi, kā viņas mazdēls Pīters Filips šķiras.

Intervijā ar portālu "Daily Mail" ekstrasense atklāja, ka, viņasprāt, turpmāko četru gadu laikā princis Harijs atgriezīsies Lielbritānijā un atjaunos attiecības ar princi Viljamu un viņa sievu Keitu Midltoni.

"Es uzskatu, ka viņa problēmas ar princi Čārlzu nekad netiks pilnībā novērstas. Man šķiet, ka Megana Mārkla turpinās norobežoties no visiem karaliskās ģimenes locekļiem neatkarīgi no tā, vai princis Harijs atjaunos attiecības," sacīja ekstrasense Debora Deivisa.

Ekstrasense norāda, ka Princis Harijs vēl šobrīd ir medusmēneša periodā, bet viņa paredz, ka viņš atgriezīsies Lielbritānijā.

"Paies zināms laiks, līdz viņš sapratīs, ka, neraugoties uz problēmu novēršanu, Megana nemudinās viņu veidot viešas attiecības ar savu ģimeni," sacīja Deivisa.

Šā gada maijā bijušais ASV prezidents Baraks Obama apstiprināja NLO esamību, kā arī norādīja, ka tiem ir lielāka manevrētspēja.

Debora Deivisa domā, ka tuvāko divu gadu laikā sabiedrībai tiks sniegta plašāna informācija par citplanētiešu dzīvi.

"Es redzu, ka ar sabiedrību dalās ar informāciju par zināmo citplanētiešu klātbūtni, kas apmeklē mūsu planētu," viņa sacīja.

Iepriekš intervijā portālam "Daily Mail" Debora Deivisa sacīja, ka sākotnējais Covid-19 vīruss kļūs par vieglu slimību, tomēr viņu māc bažas par tās izplatību.

"Es redzu jaunu, daudz spēcīgāka vīrusa uzliesmojumu, kas varētu būt mutācija," prognozē Debora.

Pēc britu ekstrasenses domām, pēc diviem gadiem koronavīruss nekur nepazudīs, tas pārvērtīsies par vieglu sezonālo vīrusu. Tomēr sabiedrībai ir citi iemesli satraukumam, jo dažās valstīs vīruss turpināšot mutēt un iegūt grūtāk ārstējamu formu.

Debora Deivisa atklāja, ka mutācija un jauni vīrusa uzliesmojumi varētu radīt līdzīgas problēmas kā sākotnējais vīruss.

"Cilvēkiem būs jāpārdomā sava attieksme pret distances ievērošanu un masku nēsāšanu, pēdējais varētu kļūt par obligātu aksesuāru," ekstrasense sacīja "Daily Mail".

Ekstrasense uzskata, ka tas ir dabisks vīruss, kuru cilvēki ir mērķtiecīgi mainījuši. "Mūsu pasaule ir mainījusies, un mums ir jāpielāgojas šim jaunajam dzīvesveidam, labāk apzinoties, cik viegli ir inficēties, ja neievērojam sociālo distancēšanos un neizmantojam sanitārijas līdzekļus," viņa sacīja.

Portāls "Daily Mail" vaicāja Deborai Deivisai par Covid-19 vakcīnām un tās ietekmi uz pandēmiju. Ekstrasense par Covid-19 vakcīnām sacīja: "Es neredzu atbilstošas vakcīnas, kas spētu nodrošināt pilnīgu aizsardzību vairākus gadus."

Debora ir pārliecināta, ka pēc diviem gadiem sabiedrībai tiks pastāstīts vairāk par citu planētu iedzīvotājiem.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu