VIDEO ⟩ Bļugers ar vārtu guvumu jau mača 15. sekundē sekmē "Penguins" pārliecinošu uzvaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers ar komandas biedriem
Teodors Bļugers ar komandas biedriem Foto: Reuters/ScanPix

Latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers aizvadītajā naktī ar vārtu guvumu jau pašā spēles sākumā palīdzēja viņa pārstāvētajai Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienībai Pitsburgas "Penguins" izcīnīt uzvaru pār Čikāgas "Blackhawks".

"Penguins" savā laukumā ar 5:2 (4:0, 1:1, 0:1) apspēlēja Čikāgas "Blackhawks" komandu.

Bļugers šajā spēlē laukumā devās nomināli trešajā virknējumā, uz ledus pavadot 18 minūtes un 45 sekundes (1:47 mazākumā). Sev atvēlētajā laikā Bļugers izcēlās ar vārtu guvumu, trīs izdarīja metienu pa pretinieka vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus, kā arī bloķēja vienu pretinieku metienu, noslēdzot maču ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Latviešu hokejists ar precīzo raidījumu izcēlās jau mača 15. sekundē, kad viņš kopā ar Broku Makginu aizskrēja ātrajā pretuzbrukumā. Bļugers gribēja ripu atdot partnerim uz otru malu, tomēr latvieša piespēle pārtapa vārtu guvumā.

Bez Bļugera šajā mačā "Penguins" rindās izcēlās arī jau pieminētais Makgins, Drūvs O'Konors, Dentons Hainens un Džeisons Zakers.

Savukārt "Blackhawks" sastāvā ar precīziem metieniem izcēlās Patriks Laine un Kērbijs Dahs.

"Penguins" sezonas pirmajos trīs mačos ir izcīnījusi divas uzvaras. Bļugers šajās spēlēs ir izcēlies ar diviem vārtu guvumiem.

Pitsburgas vienība nākamo maču aizvadīs naktī uz 20. oktobri, plkst. 2 pēc Latvijas laika uzņemot Dalasas "Stars" hokejistus. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu