Ierobežojumu noliedzēja Maija Armaņeva inficējusies ar Covid-19 (54)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Ar Covid-19 inficējusies Latvijas Influenceru asociācijas vadītāja un blogere Maija Armaņeva ("Latvija pirmajā vietā"), kura iepriekš bijusi Covid-19 un valdības pieņemto ierobežojumu noliedzēja.

Armaņeva sociālajā vietnē "Instagram" pavēstīja, ka pēc divu nedēļu slimošanas jūtas kā "izspiests citrons" un kā vienu no Covid-19 blaknēm min strauju matu izkrišanu.

Armaņeva, kurai vietnē "Instagram" ir vairāk nekā 70 tūkstoši sekotāju, iepriekš paudusi nostāju par Covid-19 kā viltus ziņām.

Piemēram, 2020. gada februārī Armaņeva dalījās ar viltus ziņu lapu, pievienojot komentāru: "Izrādās es ne velti neticēju koronavīrusam, jo aiz šādiem keisiem visbiežāk stāv vai nu politika vai finanses."

Vēl kādā citā ierakstā Armaņeva rakstīja: "Paliec iekšā un strādā ārā = vai redzi tam jēgu? Uzminiet, ko? Visas šīs pēdējās nedēļas neredzu! Lūdzu, atveriet acis un neticiet nonsensam, ko izplata politiķi un mediji. Pārstājiet šo pārmērīgo reakciju ziņās."

Tāpat viņa publiskojusi video vietnē "TikTok", kurā parāda, ka atsakās vilkt sejas aizsargmasku.

Pērnā gada decembrī Armaņeva piedalījās Covid-19 ierobežojumu noliedzēju protestā un šogad viņas vārds parādījās saistībā ar Aināra Šlesera politisko partiju "Latvija pirmajā vietā".

Komentāri (54)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu