VIDEO ⟩ "Nevarēju ieelpot!" Žannai Dubskai vakariņu laikā kaklā iesprūst asaka (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

360TV raidījumā "Četri uz koferiem" dziedātājs Lauris Reiniks bija aizvedis savus ceļabiedrus uz kādu neparastu restorānu, tomēr ēdiena baudīšana stilistei Žannai Dubskai izrādījās ne visai patīkama.

Lauris Reiniks, viesojoties Neapolē, savus ceļabiedrus aizveda uz restorānu, kurā pasniedz tādas maltītes kā gladiatoriem pirms cīņas. Diemžēl pildīto anšovu baudīšana Žannai Dubskai beidzās ar asaku kaklā, no kuras stiliste ilgi nevarēja tikt vaļā. 

Reiniks, kā dienas vadītājs, vienīgais no četrotnes metās palīgā stilistei: "Man krustmātei arī bija tā, ka viņai iesprūda kaklā asaka, turklāt iedūrās tik dziļi, ka bija jāiet pie daktera un jāvelk ārā. Es iedomājos - ja nu Žannai tas ir? Tad jau es nevaru palīdzēt un jāsauc ārsts." Dziedātājs Dubskai piedāvāja maizi un ūdeni, lai palīdzētu tikt vaļā no iesprūdušās asakas.

"Es kaut kādā momentā vairs nevarēju ieelpot, jo bija tāda sajūta, ka tajā caurumā kaut kas vēl dziļāk iedūrās. Man elpvadā iegāja tas kauls," tā par notikušo izteicās pati Dubska.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu