Otrdienas horoskops: 19. oktobris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops otrdienai, 19. oktobrim

AUNS

Darbā diezgan grūta diena, bet tiksi ar pienākumiem galā. Ļoti var gadīties, ka īstajā brīdī kāds labs draugs sniedz atbalstu vai padomu. Ieklausies.

VĒRSIS

Soli pa solim darbā realizēsi visu, kas iepriekš bijis saplānots. Dažādās situācijās gan ik pa brīdim radīsies šaubas, vai visu dari pareizi, taču izrādīsies, ka – jā!

DVĪŅI

Šodien svarīgāka par darbu, iespējams, būs privātā dzīve. Mīlestības apliecinājumi īsziņās, sirdī romantiskas vēsmas. Mīļotais cilvēks iedvesmos.

VĒZIS

Šodien daudz pienākumu gan darbā, gan mājās. Dienu vajadzētu rūpīgi saplānot, lai visu var paspēt. Ja plānotas arī kādas darīšanas iestādēs, tās gan labāk atliec.

LAUVA

Kolēģi vai sadarbības partneri „stiepj gumiju”? Vajag paskubināt, bet - tā saudzīgi. Ja uzrūksi tā īsti „lauviski”, kāds var apvainoties. Toties smaids un labestība atvērs daudzas durvis.

JAUNAVA

Zem guļoša akmens ūdens netek, vēsta sakāmvārds. Jaunava to labi zina un tāpēc gatava mācīties ko jaunu, vai varbūt mainīt nodarbošanos. Izpēti kursu piedāvājumu un darba sludinājumus.

SVARI

Šaudās tik veikli kā atspole – te senākos laikos teica. Paspēsi teju vai būt vairākās vietās vienlaikus, piedalīties attālinātās sanāksmēs, nokārtot saimnieciskus jautājumus, parūpēties par ģimeni.

SKORPIONS

Lielais stratēģis Skorpions šodien rīkosies atbilstoši iepriekš nospraustiem plāniem, un tas dos rezultātu. Jāpievērš uzmanība, lai finanšu lietās kārtība.

STRĒLNIEKS

Kontakti veidosies ar grūtībām, un darbi var buksēt, lai arī cik pozitīvi noskaņots tu būtu. Nevel to Sīzifa akmeni pret kalnu. Iespējams, šobrīd svarīgākas sirdslietas un uzmanība jāvelta tām.

MEŽĀZIS

Atjauno senus kontaktus – var izveidoties lieliska lietišķā sadarbība. Līgumus slēgt un nopietnus finanšu darījumus veikt gan šodien nevajadzētu.

ŪDENSVĪRS

Vari rīkot prezentāciju, iepazīstināt ar idejām un koncepcijām. Kolēģi vai sadarbības partneri būs ieinteresēti. Darbojoties ar tehnoloģiskām ierīcēm, nodrošinies pret informācijas pazušanu.

ZIVIS

Pievērs uzmanību finansēm. Vai saņemta visa samaksa, kas tev pienākas, vai bankas automātiskajos maksājumos kaut kas nav aizskaitīts dubultā. Un – uzmanies no neapdomīgiem tēriņiem.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu