"Neejiet viņam tuvumā..." Konors Makgregors atkal iekūlies nepatikšanās (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP/SCANPIX

Jaukto cīņas mākslu (MMA) zvaigzne Konors Makgregors tiek apsūdzēts fiziskas vardarbības izmantošanā ārpus oktagona, vēsta "MMA Fighting".

Makgregors pēc otrā zaudējuma Dastinam Porjē virsrakstos lielākoties ir parādījies nepareizo iemeslu dēļ. Absurdi un necienīgi ieraksti sociālo mediju kontos kā arī nesenais konflikts ar reperi Kolsonu Beikeru ("Machine Gun Kelly") ir spilgtākie no Makgregora pēdēja laika "izlēcieniem".

Tagad ārzemju mediji ziņo, ka īru fiziskas vardarbības izmantošanā apsūdz itāļu dīdžeju Frančesko Fakineti.

"Plkst. 2.30 naktī man uzbruka Makgregora kungs. Pats slavenais Makgregors iesita man pa seju un salauza manu degunu desmit liecinieku priekšā. Viņš man uzbruka bez iemesla, jo runājām vairāk nekā divas stundas un kopā izklaidējāmies. Es par šo varēju paklusēt, bet man ir jāsaka, ka šis cilvēks ir nežēlīgs un bīstams," savā "Instagram" kontā publicētajā video sacīja Fakineti.

Nedaudz detalizētāk notikušo aprakstīja dīdžeja sieva Vilma Fakineti.

"Viņš [Makgregors] mūs ielūdza uz citu ballīti. Pēkšņi Konors iesita Frančesko, kurš atbildēja ar sitienu. Labi, ka Konors Frančesko bija tik tuvu, jo viņš [Makgregors] nespēja sitienu izdarīt pilnā spēkā," sarunā ar "Pro Sports Extra" atminas Vilma Fakineti.

Sievietei sākotnēji šķitis, ka abi vīrieši, iespējams, incidentu neuztver nopietni, ņemot vērā, ka iepriekš par agresiju no īra puses nekas neliecināja: "No sākuma domāju, ka tas ir pa jokam, bet tad es sastingu, jo ieraudzīju, ka Konora draugi viņu ir piespieduši pie sienas. Konors vēlējās turpināt sist Frančesko. Tad apsargi viņu aizvilka prom."

"Viņš [Makgregors] Itālijā būs līdz 26. oktobrim. Ja ieraugāt viņu, turieties no viņa pa gabalu. Neejiet viņam tuvumā un neprasiet autogrāfus. Viņš ir nestabils un bīstams," piebilda Vilma Fakineti.

Itāļu dīžejs arī apstiprināja, ka Makgregoru sūdzēs tiesā par nodarītajiem miesas bojājumiem.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu