Tirdzniecības centros palielinājies apmeklētāju skaits. Cilvēki iepērk ziemas drēbes

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tirdzniecības centrs "Domina Shopping".
Tirdzniecības centrs "Domina Shopping". Foto: Publicitātes foto

Tirdzniecības centrā "Domina" pirmdien un otrdien pircēju plūsma palielinājusies par 15%, sacīja "Domina Shopping" direktore Dina Bunce.

Viņa norādīja, ka pircēju skaita palielinājums ir pilnīgi saprotams. "Cilvēki steidz iegādāties sezonālās rudens un ziemas drēbes sev un bērniem, jo apzinās, ka ilgāku laiku šāda iespēja būs liegta," sacīja Bunce.

Tāpat viņa atzīmēja - lai arī galīgie tirdzniecību ierobežojošie nosacījumi vēl tikai sekos, "Dominai" tiem pielāgoties palīdzēs jau pavasarī uzkrātā pieredze.

"Nenoliedzami, ka tirdzniecības biznesam šis atkal būs ļoti sarežģīts posms, taču esam gatavi līdz 15.novembrim savilkt jauno kolekciju tā arī nepārdotās jostas - strādāsim atbilstoši valdības noteikumiem, lai sekmētu koronavīrusa izplatības samazināšanos Latvijā," teica Bunce.

Vienlaikus viņa informēja, ka vakcīnu pret Covid-19 var saņemt arī "Dominā" - ieeja vakcinācijas punktā no C skvēra puses.

Kā ziņots, plānots, ka no ceturtdienas, 21.oktobra, uz četrām nedēļām jeb līdz 15.novembrim Latvijā spēkā stāsies īpaši stingri Covid-19 ierobežojumi jeb stingrais "lokdauns". Kā pēc Krīzes vadības padomes sēdes pirmdien informēja veselības ministrs Daniels Pavļuts (AP), šajā laika periodā visi veikali, izņemot pirmās nepieciešamības, nestrādās un būs pieejami tikai paši nepieciešamākie pakalpojumi. Tāpat paredzēts ieviest mājsēdi no plkst.20 līdz plkst.5.

Jaunie, īpaši stingrie drošības pasākumi rīkojumā par ārkārtējo situāciju vēl jāapstiprina valdībā, kuras ārkārtas sēde paredzēta trešdien, 20.oktobrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu