Pārdaugavā pastrādāts cietsirdīgs noziegums. Iespējama konflikta laikā nogalināts vīrietis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Cietsirdīgs noziegums pastrādāts Pārdaugavā, dzīvoklī Slokas ielā. Visticamāk, attiecību skaidrošanas laikā, dīvu vīriešu konflikts pāraudzis kautiņā un viens aizstāvējoties vai uzbrūkot – ķēries pie aukstā ieroča, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Pievakarē ļaudis, kas mitinās Slokas ielā jau gatavojās doties pie miera, kad viņus negaidīti pārsteidzis kas vēl nebijis. Pagalmā sākusies aizdomīga rosība, kas noteikti bija atšķirīga no kāda ikdienišķa operatīvo dienestu izsaukuma.

Vispirms pie kāpņutelpas durvīm atsteigušies mediķi, līdz ar viņiem patruļpolicijas ekipāža, darbinieki uzgājusi uz kādu no nama augšējiem stāviem. Pagājis vien brīdis, kad ārsti jau atgriezušies busiņā un nesteidzīgi notikuma vietu pametuši, bet vienlaikus pagalmā sastājušās vairākas Valsts policijas izmeklētāju automašīnas.

Apkārtējie sekojuši līdzi notiekošajam pa savu dzīvokļu logiem un tā arī palikuši vērot jezgu no droša attāluma. Neskatoties uz to, par dažiem faktiem, kas palika neredzami, cilvēki ir informēti.

"Sākumā bija "ātrie", vēlāk viņi aizbrauca. Tad piebrauca policisti un vēl policisti un izveda ārā puisi rokudzelžos," stāsta pirmā stāva iedzīvotāja.

Spriežot pēc pēdām ko notikuma vietā atstājuši izmeklētāji, asiņainie notikumi risinājās vienā no nama pēdējiem stāviem kāda dzīvoklī. Tie kaimiņi, kas pazīst īpašuma saimniekus ir izbrīnīti, jo šīs miteklis noteikti nebija tāds aiz kura durvīm varēja rasties tāda konfliktsituācija, kas prasītu policistu iejaukšanos. Tur esot dzīvojusi kāda sieviete ar savu meitu.

Tas kas ir zināms uz šo brīdi, aizvadītajā vakarā tiešām ir pastrādāts smags noziegums, to apstiprina valsts policijā: "Kāds vīrietis ar asu priekšmetu nodarīja miesas bojājumus citam vīrietim, kā rezultātā cietušais no gūtajām traumām notikuma vietā mira. Par šo gadījumu ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta – par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu (slepkavību). Saistībā ar šo noziegumu ir aizturēta iespējamā vainīgā persona. Notiek izmeklēšana un šobrīd izmeklēšanas interesēs plašāku informāciju nevaram sniegt."

Mūža ieslodzījums vai cietumsods no pieciem līdz 20 gadiem – tieši šādus sodus paredz pants, pēc kura kriminālpolicijas pārvaldē šobrīd ir uzsākts process.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu