Bļugeram rezultativitātes punkts; Merzļikina konkurents Korpisalo piedzīvo zaudējumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar mainīgām sekmēm mačus aizvadīja Latvijas hokejistu Teodora Bļugera, Elvja Merzļikina un Rūdolfa Balcera pārstāvētās komandas.

Teodora Bļugera vienība Pitsburgas "Penguins" mājās pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 1:2 (0:1, 1:0, 0:0, 0:0, 0:1) piekāpās Dalasas "Stars" komandai.

Bļugers laukumā pavadīja 20 minūtes un 23 sekundes, kas bija lielākais spēles laiks komandā. Viņš izdarīja vienu metienu pa vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus, uzvarēja piecos no 11 iemetieniem un sakrāja lietderības koeficientu +1.

Pitsburgas labā vienīgos vārtus guva aizsargs Džons Marino.

Balcera Sanhosē "Sharks" izbraukuma spēlē ar rezultātu 5:0 (3:0, 1:0, 1:0) pārspēja Monreālas "Canadiens" vienību, kura pagaidām ir zaudējusi visās aizvadītajās spēlēs.

Latvijas uzbrucējs laukumā pavadīja 14 minūtes un 19 sekundes, no tām 13 sekundes vairākumā un minūti un divdesmit sekundes mazākumā. Balcers divas reizes meta pa vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus un sakrāja lietderības koeficientu +2.

"Sharks" vārtsargs Adins Hils aizvadīja "sauso" maču, atvairot 21 pretinieku raidīto metienu.

Par spēles pirmo zvaigzni tika nosaukts Sanhosē spēlētājs Džonatans Dalens, kurš izcēlās ar diviem gūtajiem vārtiem, bet otrās zvaigznes godu izpelnījās Timo Maiers, kurš guva vārtus un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" izbraukumā ar rezultātu 1:4 (0:0, 0:0, 1:4) piekāpās Detroitas "Red Wings" komandai.

Šajā spēlē "Blue Jackets" vārtus sargāja Jonass Korpisalo, atvairot 41 no 43 pretinieku raidītajiem metieniem. Merzļikins palika uz rezervistu soliņa.

Vienīgos vārtus Kolumbusas vienības labā guva Būns Dženers.

Šosezon NHL komandas aizvadīs 82 spēles regulārajā čempionātā, kā arī atgriezīsies pie iepriekšējo gadu sadalījuma konferencēs un divīzijās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu