"Jūsu "brīvā izvēle" ietekmē manu brīvību." Jānis Krīvēns publiski lamājas par "lokdaunu" (88)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jānis Krīvēns (Krivenchy)
Jānis Krīvēns (Krivenchy) Foto: Lauris Vīksne

"YouTube" raidījuma "Pāļa bazars" vadītājs un grupas "Singapūras satīns" mūziķis Jānis Krīvēns (Krivenchy) vietnē "Instagram" atklāja savu nostāju pret cilvēkiem, kuri izvēlas nevakcinēties. 

Vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos Jānis Krīvēns skarbi izteicās gan par gaidāmo "lokdaunu", gan par sabiedrības daļu, kura līdz šim nav vakcinējusies. 

"Es esmu aktīvi "Pāļa bazarā" kopš pavasara praktiski katrā epizodē promotējis vakcinācijas nepieciešamību, protams, arī n******s visu viņu kampaņu. Es domāju, ka tur ir pieļautas ekstremāli daudz komunikācijas kļūdas, par kurām mēs visi kopā tagad maksāsim, bet daudz kļūdas ir pieļautas arī no tiem cilvēkiem, kas "bišķiņ nogaidīs" un spītīgi negāja vakcinēties.

Antivakseri, variet iet visi d***t un n***j. Es jūtos konkrēti p******s, es domāju, ka tā jūtas daudzi citi cilvēki, kas novakcinējās un bija atbildīgi. Lūdzu, savācam kopā visu sūdu un aizejiet novakcinēties.

Nav tur nekāds čips iekšā, pats esmu divus šotus Pfizer dabūjis, viss baigi smuki un forši.

Brīva izvēle, tas viss ir baigi forši, bet jūsu "brīvā izvēle" ietekmē manu brīvību. Ja kaut kas ietekmē manu brīvību, es sāku palikt dusmīgs," skarbs bija Krīvēns.

Jānis Krīvēns skaidroja arī savu nepatiku pret Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu un turpināja paust savu viedokli par "lokdaunu", taču papildināja to ar iespējām, kā mēs, viņaprāt, varam kopā šo problēmu risināt. 

"Es esmu tikai par protestu formām, bet nevakcinēšanās spītība ir ļoti stulba protesta forma, tāpēc es izdomāju labāku. Kā būtu, ja jūs godprātīgi, apzinīgi un no sirds labākajiem dziļumiem adoptētu sunīšus no patversmes un d***ā komandantstundu, ejam ārā, staigājamies, viss ir baigi forši. Tā ir ļoti skaista un ļoti laba protesta forma, ja jūs esat atbildīgi," tā Krīvēns.

Komentāri (88)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu