Strautiņš zaudētā FIBA Eiropas kausa mačā gandrīz iekrāj "double-double"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Basketbolists Artūrs Strautiņš
Basketbolists Artūrs Strautiņš Foto: Paula Čurkste/LETA

Trešdien, 20. oktobrī, tuvu "double-double" ar 18 punktiem un astoņām bumbām zem groziem zaudētā FIBA Eiropas kausa mačā bija latviešu uzbrucējs Artūrs Strautiņš.

Itālijas klubs viesos ar rezultātu 84:91 (18:23, 21:16, 23:22, 22:30) zaudēja Saratovas "Avtodor".

Strautiņš trešdien spēlēja 24 minūtes un 17 sekundes, grozā raidot trīs no sešiem divpunktu metieniem, divus no četriem tālmetieniem un sešus no astoņiem "sodiņiem". Tāpat viņš bez astoņām atlēkušajām bumbām arī pārtvēra vienu bumbu, divreiz pārkāpa noteikumus, iekrāja negatīvu +/- rādītāju (-10) un 20 efektivitātes koeficienta punktus.

Strautiņš bija rezultatīvākais un produktīvākais uzvarētāju rindās, bet Krievijas vienībai pa 21 punktam guva Žeļko Šakičs un Kenijs Čerijs, kuram bija arī astoņas rezultatīvas piespēles.

D grupā divas uzvaras divās spēlēs ir "Avtodor" vienībai, vienu panākumu divās cīņās guvusi "UnaHotels", bet pa zaudējumam vienīgajos mačos ir Ganneras "Hapoel Gilboa Galil" un Saragosas "Casademont".

Trešdien laukumā dosies arī Mareka Mejera pārstāvētā Permas "Parma" un Latvijas izlases bijušā galvenā trenera Ainara Bagatska vadītā "Kyiv".

FIBA Eiropas kausā 32 komandas sadalītas astoņās apakšgrupās pa četrām vienībām katrā. Pēc viena apļa turnīra otro posmu sasniegs katras grupas divas labākās komandas.

FIBA Eiropas kauss ir ceturtā līmeņa turnīrs Vecajā kontinentā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu