VIDEO ⟩ Krievijas MMA skaistule beidzot sniedz skaidrojumu absurdajai cīņai pret 172 kilogramus smagāku vīrieti (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstone Darina Madzjuka aizvadītā gada izskaņā guva plašu popularitāti ar cīņu pret gandrīz četras reizes smagāko blogeri Grigoriju Čistjakovu. Tagad cīkstone paskaidrojusi, kāpēc pieņēmusi lēmumu aizvadīt šādu cīņu, vēsta "MMA Junkie".

Aizvadītā gada decembrī Krievijā norisinājās cīņu šovs "Mūsu lieta", kurā viens no dueļiem norisinājās starp 61,2 kilogramus smago Madzjuku un Čistjakovu, kura svars sasniedza 239 kilogramus.

Madzjuka ar pirmā raunda nokautu toreiz izcīnīja uzvaru. Gandrīz gadu vēlāk cīkstone skaidroja iemeslus, kāpēc tik neordinārs duelis vispār notika.

"Es viņu uzaicināju uz cīņu. Man ienāca prātā ideja, ka cīņas aizvadīšana ar kādu ļoti lielu cīkstoni varētu kļūt ļoti populāra ne tikai Krievijā, bet arī ASV un citās valstīs. Šādi es sev varēju piesaistīt uzmanību un tiku pie "Bellator" līguma," "Bellator 269" preses konferencē skaidroja Madzjuka.

"Tāds bija mērķis - sasniegt lielu publiku un parādīt cilvēkiem, ka šādas cīņas arī var būt interesantas. Mans mērķis bija parādīt, ka ir iespējams atkāpties arī no MMA šī sporta klasiskajā izpratnē," piebilda cīkstone.

29 gadus vecā cīkstone gan atzina, ka šādu cīņu neaizvadītu vēlreiz, tomēr uzskata, ka pēc šī dueļa viņa tehniskajos aspektos kļuva labāka.

Šajā nedēļas nogalē Madzjuka piedzīvos savu debiju prestižajā "Bellator" organizācijā, tiekoties ar Kataržinu Saduru. Savas profesionālās karjeras laikā Madzjuka ir izcīnījusi četras uzvaras, piedzīvojot vienu zaudējumu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu