Piektdienas horoskops: 22. oktobris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops piektdienai, 22. oktobrim.

AUNS

Darbā daudz pienākumu, bet vai gan Aunu tas biedē? Leģendās vēstīts, ka Napoleons spējis darīt septiņus darbus vienlaikus. Vispār – ļoti liela līdzība ar tevi. Visu paspēsi.

VĒRSIS

Ja darbā viss kārtībā un bankas kontā prognozējami ienākumi, tad ir sirdsmiers. Par finanšu situāciju grēks sūdzēties, bet jābūt apdomīgam izdevumos, it sevišķi, ja gribas ko „lielu un skaistu” dzīves baudīšanai.

DVĪŅI

Emocijas sitīs augstu vilni. Pilnmēnestiņa ietekmei jau tā kā vajadzētu beigties un Dvīņus tā ļoti neskar, bet šodien gribēsies ij pastrīdēties, ij apvainoties, ij paraudāt. Viss ir pārejoši.

VĒZIS

Kā jau sirsnīgs cilvēks, uzklausīsi kolēģu vai draugu žēlabas un atbalstīsi. Taču palīdzi tikai tik daudz, lai tas neskādē tavām interesēm un netraucē darbiem.

LAUVA

Džungļu karalis Lauva noskaņots kareivīgi – jāaizstāv idejas, jāaizstāv paveiktais, kompanjoni, darbinieki. Ja kāds grasās iejaukties tavās darīšanās un tavā „zonā”, tad nekas cits neatliek.

JAUNAVA

Kārtību mīlošajai Jaunavai piektdiena ir... nu gluži kā pirmdiena. Jāsaplāno nedēļas darbi, jāsagatavo materiāli sanāksmēm, jāpārbauda vai viss perfekti.

SVARI

Svari ir simpātiski, harmoniju mīloši un tad jau viņiem var uzticēt vēl kādus pienākumus... Ja dari vairāk, nekā noteikts līgumā, tad būtu godīgi runāt arī par samaksas jautājumu.

SKORPIONS

Domīgs noskaņojums un galīgi nav vēlmes veikt varoņdarbus. Paveic to, kas tiešām jāizdara, bet pārējos darbus atstāj uz nākamo darba nedēļu. Mājās gaida mīļie cilvēki.

STRĒLNIEKS

Tev nav grūtību sadarboties, uzklausīt un respektēt citu cilvēku, kolēģu vai darījumu partneru viedokli. Arī šodien dari tā. Ja rodas provocējošas situācijas – centies saglabāt mieru.

MEŽĀZIS

Lai arī piektdiena beidzot ir klāt - pirmajā vietā darbs. Ļoti emocionāli dzīvosi līdzi visām norisēm. Ja problēmas, tad pierē bēdu grumba, ja veiksme, tad neviltots prieks un smaids.

ŪDENSVĪRS

Ja darbā vai biznesā daudz pienākumu, tad jāapspriež finanšu jautājumi. Var rasties interesantas un perspektīvas idejas par peļņu, bet nevajag uzdāvāt tās kādam tāpat vien.

ZIVIS

Jauna informācija. Bet netici uz vārda, jo varbūt tā pie tevis nonāk sagrozītā veidā. Pārbaudi visu pats. Pēcpusdienā domas vairs nebūs pie darbiem – ātrāk vēlēsies satikt savus mīļos un baudīt jauku vakaru ģimenes lokā.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu