"Tagad visas meitenes būs manas!" Skandalozais reperis Morgenšterns iztērē iespaidīgu naudas summu jauniem zobiem (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: morgen_shtern/ Instagram

Nesen skandalozais reperis Morgenšterns savu pamanāmo tēlu ir pilnveidojis ar Holivudas smaidu, zobos ievietojot venīrus, kas viņam izmaksājuši vairākus miljonus rubļu.

Lai iegūtu skaistus un pērļbaltus zobus, māksliniekam nācās upurēties - viņš vairākas stundas gulēja narkozē. Morgenšterns arī atzina, ka Holivudas smaids viņam izmaksāja teju četrus ar pusi miljonus rubļu. (48 255 eiro).

"Procedūra ir dārga, bet paskatieties uz citu zvaigžņu venīriem, un jūs sapratīsiet. Neiesaku taupīt uz zobiem, lai gan var izvēlēties budžeta ziņā izdevīgāku variantu, piemēram, par miljonu ievietot zobu plāksnītes," viņš skaidro.

"Es baidījos, ka man viss sāpēs. Bet tagad visas meitenes būs manas!" sacīja 23 gadus vecais reperis, kurš nesen apprecējās ar influenceri Dilāru Zinatuļinu.

Morgenšterns tērē daudz naudas ne tikai savām vēlmēm, bet nopelnīto naudu izmanto, darot arī labus darbus. Nesen ekscentriskais mākslinieks palīdzēja savākt milzīgu summu dārgām zālēm trīsgadīgā Iļjas Hudoba ģimenei, kurš cieš no mugurkaula muskuļu atrofijas.

Pats reperis labdarības akcijā ieguldīja vairāk nekā 15 miljonus rubļu (180 955 eiro). Sākotnēji reperis pats atzinās, ka centās sasniegt personiskus mērķus, taču pēc tam viņam izveidojās emocionāla saikne ar zēna tuviniekiem. 

"Es sāku palīdzēt Iļjam nevis tāpēc, ka esmu eņģelis un brīnišķīgs cilvēks... Sākumā man bija savtīgi mērķi, jo zēna māte ir policijas priekšniece. Man bija lielas problēmas ar tiesībsargājošajām iestādēm narkotiku propagandas dēļ. Esmu saņēmis informāciju no uzticama avota, ka viņi vēlas mani iznīcināt - nolikt narkotikas manā tuvumā un šādi mani iegāzt. Esmu uz pakaļas! Vienkārši nebija pierādījumu tam, ka es reklamēju nelegālas vielas. Iedomājieties, ja manā mājvietā tiktu atrastas narkotikas, viss nostātos savās vietās," reperis atklāti stāsta.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu