Aktrise Rebela Vilsone komentē fanu apsēstību ar viņas svara zudumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Fani aktrisi Rebelu Vilsoni sparīgi atbalsta un slavē katru reizi, kad sieviete sociālajos tīklos pubicē attēlus, kuros redzama viņas jaunā figūra. Tomēr 41 gadu veco sievieti pastiprinātā uzmanība ir nedaudz šokējusi.

Slavenā filmas "Pitch Perfect" aktrise šo gadu pavadīja ēdot un dzīvojot veselīgi, kas bija galvenais iemesls zvaigznes dramatiskajam svara zudumam. Arī plašsaziņas līdzekļi dedzīgi vēroja šīs pārmaiņas un, līdzīgi faniem, svinēja aktrises ārējās izmaiņas.

Intervijā ar mediju "The Daily Telegraph" Vilsone saka, ka viņai esošā situācija šķiet ļoti interesanta, ņemot vērā, ka arī aktrises karjera ir tikpat plaukstoša.

"2019. gadā man iznāca četras filmas, divas, kuras es [arī] producēju, un viena, "Jojo Rabbit", kas tika nominēta "Kinoakadēmijas balvai" [Oskaram] kā labākā filma," viņa sacīja.

"Tomēr nākamajā gadā es saņēmu lielāku preses uzmanību, lai gan neko nedarīju, izņemot svara zaudēšanu".

"Cilvēki ir tik aizrāvušies ar to. Bet es saprotu. Opra Vinfrija ir viena no manām varonēm. Viņa ir cīnījusies ar ēšanas problēmām, un es vienmēr skatījos sērijas, kad viņa par to runāja."

Aktrise sacīja, ka šī gada laikā, kuru viņa ir nosaukusi par savu veselības gadu, sieviete ir zaudējusi aptuveni 30 kilogramus, un aktrise lepojas ar sasniegto. Viņa piebilst, ka svara zaudēšana ir viena lieta, taču tā saglabāšana ir pavisam cita. "Pitch Perfect" zvaigzne paskaidroja, kā viņa sākotnēji pieņēmās svarā.

"Kad es biju vissmagākajā svara periodā, uz mani tika vērsta vislielākā starptautiskā uzmanība. Tā kā es nejūtos dabiski uz skatuves, jo mana personība ir ļoti introverta; veids, kā es cīnījos pret šo spiedienu, bija ēšana. Es apbalvoju sevi ar šokolādes "kluci"," viņa sacīja.

Nesen vietnē "Instagram" viņa dalījās ar attēlu, kurā bija redzama neveselīgākajā periodā, kad pilnā tenisa ekipējumā pozēja blakus slavenajam tenisistam Novakam Džokovičam.

Aktrise "Instagram" rakstīja: "Es tagad atskatos uz šo meiteni un esmu tik lepna, par ko viņa ir kļuvusi un ko sasniegusi.

Un es tikai gribu iedrošināt visus tos, kas cīnās ar svara vai ķermeņa problēmām vai emocionālu ēšanu." Vilsone atklāja, ka vēl viens iemesls, kas lika viņai zaudēt svaru, bija vēlme palikt stāvoklī, jo aktrise cer kādreiz kļūt par mammu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu