VIDEO Brasas rajonā izcēlies asiņains kautiņš

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Ilustratīvs attēls.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Valsts policija

Vēlā trešdienas vakarā kādā Brasas rajona ēkā izcēlās asiņains kautiņš, ziņo raidījums "Degpunktā".

Piecstāvu ēka Hospitāļu ielā 45a, trešdien vēlā vakarā stundā kļuva par kāda skaļa atgadījuma epicentru. Vienā no nama dzīvokļiem pamatīgi sakāvušies divi vīrieši.

Pirms tam abi pamatīgi iedzēruši, un, iespējams, tieši tāpēc dūru vicināšana aizgājusi tik tālu, ka notikuma vietā bija jāsauc policistus un pat ātras palīdzības reanimācijas brigādi. Par ko tieši skandalētājiem radušās domstarpības īsti nav zināms, bet šodien pie kāpņutelpas redzamās pēdas neliecina par to, ka ķīviņam būtu kāds niecīgs iemesls. Kautiņš bijis tiešām asiņains.

Neoficiāli zināms, ka viens no vīriešiem kautiņā licis lietā arī kādu asu priekšmetu, tādēļ šķetināt konfliktu sabrauca tik daudz policistu. Apkārtējie dzirdējuši plīstošu logu skaņas, kliedzienus nomest zemē nazi, esot izkliegti brīdinājumi pret agresoru pielietot elektrošoka pistoli.

"Valsts policijā tika saņemta informācija, ka Rīgā, kādā adresē Hospitāļu ielā, kopīgas alkohola lietošanas laikā starp diviem vīriešiem izcēlies konflikts, kuru laikā gūti miesas bojājumi. Uz notikuma vietu izbrauca Valsts policijas amatpersonas, kā arī NMPD darbinieki, kuri abiem cietušajiem sniedza medicīnisko palīdzību," ziņo VP.

Plašāk skaties "Degpunktā" sižetā:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu