VIDEO ⟩ Iedzēris BMW vadītājs avarējis Biķernieku ielā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta NMPD automašīnas.
Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta NMPD automašīnas. Foto: Publicitātes foto

Operatīvo dienestu darbinieki rūpīgi darbojušies, lai no 3. sērijas BMW vraka atbrīvotu iedzērušo autovadītāju, ziņo raidījums "Degpunktā".

Plkst. 1.30 naktī Rīgas pašvaldības policisti, patrulējot pa Biķernieku ielu Rīgā, pamanīja personas, kuras norādīja, ka nepieciešama palīdzība. Brīdi vēlāk tika konstatēts, ka auto ir nobraucis no ceļa un avarējis mežā.

Aptuveni sešas minūtes pēc policistu ierašanās, notikuma vietā piestājis arī glābēju automobilis, kuram cieši sekojis mediķu busiņš. Ar ugunsdzēsēju palīdzību, ievainotais atbrīvots no auto vraka un nonācis uz nestuvēm, pēc kā, pie darba ķērušies mediķi.

Vīrietis steigšus nogādāts tuvējā slimnīcā, savukārt likuma sargi sākuši šķetināt šo lietu. Ceļu policistiem jau notikuma vietā radušās aizdomas, ka šoferis pie stūres varētu būt sēdies reibumā, tādēļ no slimnīcas saņemtais apstiprinājums, nebūt nav pārsteidzis. Konstatēts, ka viņš bijis 2,48 promiļu reibumā un vēlāk tika noskaidrot, ka viņam ir arī transporta līdzekļa vadīšanas liegums.

Par notikušo ir uzsākta krimināllieta, bet dzērājšoferis, lai arī dzīvībai bīstamas traumas nav guvis, ārstējas Gaiļezera slimnīcā.

Plašāk skaties "Degpunktā" sižetā:

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu