Rīgas "Dinamo" mačā pret tiešajiem konkurentiem turpinās cīņu par "play-off"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" izbraukumā piektdien, 22. oktobrī, tiekas ar tiešajiem konkurentiem cīņā par vietu "play-off" Čerepovecas "Severstaļ".

Abu komandu duelis sāksies plkst.19.30, tiešraidē to translējot kanālam "TV3 Sport 2 HD".

Rīgas komandai šī būs pirmā spēle bez galvenā trenera Sergeja Zubova, kurš šonedēļ ģimenes apstākļu dēļ pameta savu amatu.

Pēc divām dienām "Dinamo" piestās Helsinkos, bet pēc tam atgriezīsies Rīgā, kur aizvadīs sešu mājas spēļu sēriju.

Iepriekšējā mačā "Dinamo" otrdien "Arēnā Rīga" ar rezultātu 4:5 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Magņitogorskas "Metallurg" vienībai, kas kļuvusi par līgas līdervienību. Līdz ar to rīdziniekiem pārtrūka šīs sezonas garākā uzvaru sērija, kurā Zubova vadītie hokejisti bija izcīnījuši trīs uzvaras pēc kārtas. "Dinamo" šobrīd izcīnījusi punktus piecos mačos pēc kārtas.

"Severstaļ" uzvarējusi trīs no četrām pēdējām spēlēm, taču arī šajā sērijā visos mačos tikusi pie punktiem. Iepriekšējā cīņā Čerepovecas hokejisti ar 2:1 uzvarēja Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences kopvērtējumā ar izcīnītiem 20 punktiem 20 spēlēs ieņem devīto vietu, bet "Severstaļ" ar tikpat punktiem 19 cīņās ir desmitā.

Abas komandas savā starpā KHL ir tikušās 34 reizes, no kurām 12 reizes uzvaru svinējuši rīdzinieki. Septembrī abas komandas jau aizvadīja divas savstarpējās spēles, kurās abās uzvarēja "Severstaļ". "Dinamo" Čerepovecas komandai zaudējusi astoņās spēlēs pēc kārtas.

"Dinamo" par galvenā trenera asistentiem strādā Valērijs Kuļibaba, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš. Ģenerālmenedžera pienākumus pilda Edgars Buncis.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu