Krievijā 23 gadus vecs bokseris pēc cīņas ar lāci nonācis komā; notikuma vietā miris sportista kolēģis (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas bokseris Iļja Medvedevs pēc pārciesta lāča uzbrukuma nonācis mākslīgajā komā, vēsta "Ria Novosti".

20. oktobrī Tumenas pilsētas apgabalā Krievijā lāča uzbrukumā cieta 23 gadus vecais bokseris Iļja Medvedevs, kurš notikuma vietā bija kopā ar vēl trim vīriešiem.

Tiek ziņots, ka trijotne atgriezusies no makšķerēšanas, kad tai uzbrucis lācis. No gūtajiem savainojumiem notikuma vietā mira viens no trim vīriešiem (48 gadi). Medvedevs dzīvnieku, aizstāvoties ar nazi nogalināja. Tomēr jaunais bokseris incidentā guva vairākus nopietnus savainojumus. Savukārt trešais vīrietis uzbrukumā necieta. Tieši viņš uz notikuma vietu izsauca mediķus.

Vīrietis, kurš incidentā necieta, palicis aiz kolēģiem, lai pietauvotu laivu. Viņš dzirdējis kliedzienus un notikuma vietā ieradies, kad viens no viņa kolēģiem jau bija miris, bet Medvedevs cīnījās ar lāci. Bokseris lāci vairākkārt arī sašāvis ar šaujamieroci, tomēr liktenīgos savainojumus lācim viņš izdarīja ar naža dūrieniem.

Medvedevs tika nogādāts slimnīcā, kur viņš tika ievietots mākslīgajā komā. Boksera treneris Dmitrijs Kosenko "Ria Novosti" atklāja, ka boksera dzīvība šobrīd neesot apdraudēta.

"Iļja pēc uzbrukuma atrodas mākslīgajā komā. Kā teica ārsti, viņa dzīvību pagaidām nekas neapdraud. Bet paši saprotat, kāda rakstura traumās var iedzīvoties pēc lāča uzbrukuma. Iļju gaida ļoti garš rehabilitācijas process. Šobrīd saistībā ar notikušo darbojas izmeklētāji un drīzumā nāks klajā ar plašākām detaļām. Viss izvērtās spontāni, bet Iļja lāci tik tiešām sadūra ar nazi," sacīja Kosenko.

Medvedevs savas amatiera karjeras laikā ir izcīnījis 11 uzvaras, piedzīvojot 10 zaudējumus.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu