Krievijas striptīzdejotāja Tarzāna šantažētājai par draudiem publicēt orģijas video piespriež cietumsodu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Maskavas tiesa lietā par līdzekļu izspiešanu no Krievijas skandalozā striptīzdejotāja Sergeja Gluško (saukts par Tarzānu) sievietei Antoņinai Savidī piespriedusi piecu gadu cietumsodu, vēsta portāls "StarHit".

Pagājušā gada novembrī Tarzāns iesniedza policijā sūdzību par 2 miljonu rubļu (vairāk nekā 22 000 eiro) izspiešanu "par neslavas celšanas informācijas neizplatīšanu".

Sieviete vārdā Antoņina Savidī kopā ar savu līdzdalībnieku draudēja striptīzdejotājam, ka viņi internetā publicēs orģijas video ar viņa piedalīšanos.

Drīz abi krāpnieki tika arestēti. Tika ziņots, ka vienai no viņām - 49 gadus vecai sievietei - nav pastāvīgas dzīvesvietas un reģistrācijas vietas, kā arī viņa oficiāli nestrādā, otra - arī bezdarbniece - viņai aizturēšanas brīdī bija 21 gads.

Tarzāns pagātnē jau ticis iesaistīts dažādos skandālos. Portāls "Apollo" iepriekš ziņoja, ka skandalozais striptīzdejotājs ir krāpis savu sievu - dziedātāju Natašu Koroļovu. Uzaicinājis uz mājām divas sievietes, kuras pēc tam Koroļovai un Tarzānam nozaga dārglietas vairāku tūkstošu vērtībā. Viena no iesaistītajām paziņoja, ka ir stāvoklī ar Tarzāna bērnu, taču pēc šova tiešraidē veiktā grūtniecības testa, atklājās, ka tā nav bijusi patiesība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu