"Bez Jūsu atbalsta tas nebūtu iespējams." Mazais Raians Sebastians ārstēšanos turpina Vankūveras bērnu slimnīcā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Zarina/Facebook

"Mūsu laimes mirklis bija īss," vēršoties pēc palīdzības sava mazuļa ārstēšanai sociālajos tīklons, rakstīja Ieva Zariņa. Nu sieviete dalījusies ar jaunu ierakstu, kurā pasakās visiem atbalstītājiem - mazais Raians Sebastians ir nogādāts Vankūveras bērnu slimnīcā, kur viņš tagad turpina ārstēšanos.

Mazais puika ceļā devies kopā ar tēti 18. oktobrī, un jau veiksmīgi ieradies galamērķī. Lidojums ilga aptuveni 15 stundas, un bija trīs uzpildes pieturas.

"Lidmašīna bija ļoti kompakta izmēra. Tādeļ tikai viens no vecākiem varēja doties līdzi," raksta zēna mamma.

Viņa pasakās visiem, kas ģimeni atbalstīja šajā grūtajā brīdī.

"Paldies visiem, kas palīdzēja un dalījās ar mūsu stāstu. Bez Jūsu atbalsta tas nebūtu iespējams. Jūsu mīļie novēlējumi un uzmundrinājumi ir saglabāti par piemiņu, un tiks nodoti mūsu dēlam," viņa raksta.

Portāls "Apollo.lv" jau vēstīja, ka Raians Sebastians dzimis 2021. gada 17. martā.

Diemžēl mazais puisītis piedzima ar ļoti retu sirds kaiti, barības vada artēziju un fistulu. 6 mēnešu laikā slimnīcā, gandrīz katru dienu nākušas klāt jaunas medicīniskās diagnozes vai aktīvas problēmas.

"Šo 6 mēnešu laikā tikai trīs nedēļas mēs esam pavadījuši ārpus Intensīvās terapijas nodaļas. Visi gadalaiki mums ir aizritējuši aiz slimnīcas loga, " rakstīja zēna mamma.

Kā raksta puisēna mamma, 11. septembrī mazulim bija smaga aspirācijas lēkme, kā arī, iespējams, viņš pārcietis skābekļa bada epizodi.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu