Publicētas emocionālas fotogrāfijas ar Aleku Boldvinu neilgi pēc traģiskā negadījuma filmas uzņemšanas laukumā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Holivudas zvaigznes Aleka Boldvina filmas uzņemšanas laikā Ņūmeksikas štatā sašauta sieviete un vīrietis, kas no ievainojumiem mirusi. Interneta vidē parādījušās fotogrāfijas ar aktieri neilgi pēc traģiskā negadījuma.

Policija pavēstīja, ka vesterna filmēšanas laikā par rekvizītu izmantots šaujamierocis, no kura tika izšauts. Šāvējs bijis Boldvins.

Kinovesterna "Rust" uzņemšanas laikā tika sašauti divi cilvēki - 42 gadus vecā operatore Halina Hačinsa un 48 gadus vecais režisors Džoels Souza.

Hačinsa tika aizvesta ar helikopteru uz Ņūmeksikas Universitātes slimnīcu, taču no gūtajiem ievainojumiem mira. Džo Souza tika aizvests uz citu slimnīcu, kur viņam tiek sniegta ārkārtas medicīniskā aprūpe.

Interneta vidē parādījušās fotogrāfijas ar Aleku Boldvinu neilgi pēc traģiskā negadījuma. 

Pašlaik nekādas apsūdzības nav izvirzītas. Policijas detektīvi izmeklē incidentu un izvaicā lieciniekus.

Santafe šerifs paziņoja, ka Hačinsa un Souza "tika sašauti, kad Aleks Boldvins izšāva no rekvizīta".

"Detektīvi izvaicāja Boldvinu," pavēstīja Santafe šerifa preses pārstāvis Huans Rioss. "Viņš sniedza paskaidrojumus un atbildēja uz viņu jautājumiem. Viņš ieradās brīvprātīgi un pēc izvaicāšanas pameta ēku. Apsūdzības nav izvirzītas un neviens nav aizturēts."

63 gadus vecais Boldvins ir viens no producentiem un aktieriem šajā filmā. Viņš tajā tēlo cilvēku ārpus likuma Hārlendu Rastu, kura mazdēls ir notiesāts par slepkavību un kurš sāk bēguļot kopā ar mazdēlu, kuram piespriests nāvessods pakarot.

Filmēšanas laukumos parasti ir stingri noteikumi attiecībā uz šaujamieročiem rekvizītiem, taču negadījumi notiek.

Viens no zināmākajiem ir kaujas mākslu leģendas Brūsa Lī dēla Brendona Lī bojāeja filmas "The Crow" veidošanas laikā, kad uz viņu tika izšauts no ieroča, kuram bija jābūt pielādētam ar tukšām patronām.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu