Pirmdienas horoskops: 25. oktobris

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Horoskops pirmdienai, 25. oktobrim.

AUNS

Pēc brīvdienām grūti „iešūpoties”, bet neļauj vaļu emocijām. Ja darba apstākļi nav pa prātam – ielūkojies sludinājumu portālos. Varbūt pēkšņi ieraudzīsi kaut ko, kas pavērs jaunus ceļus.

VĒRSIS

Daudz darāmā neatkarīgi no tā, kur un kādos apstākļos tu strādā. Ja attālināti, un liela loma internetam, tad dublē failus un mēģini nodrošināties pret tehniskām problēmām.

DVĪŅI

Ārējie apstākļi labās ieceres var nobremzēt. Rīkojies atbilstoši situācijām. Kur iespējams – tur uz priekšu ar pilnu atdevi, kur ne – tur necīnies un nogaidi.

VĒZIS

Diena vēl nebūs tā īsti iesākusies, kad tu jau strādāsi pēc pilnas programmas un nepaguris – vienalga vai klātienē vai attālināti. Pārņem sajūta tāda, ka darbi paši tevi atrod.

LAUVA

Darbā vai biznesā iespējamas pārmaiņas - var rasties jauni pienākumi, mainīties situācijas, varbūt darījumu partneri vēlas citus nosacījumus. Nesteidzies ar atbildi, bet izvērtē.

JAUNAVA

Lai arī kādi vēji pūš, mēģini gūt maksimālu labumu. Tu savu vērtību apzinies un tas ir svarīgi. Finanšu lietās jābūt skaidrībai. Pievakarē sirdī romantiskas vēsmas.

SVARI

Ja spriedzes situācijas mēģināsi risināt, uztiepjot savu viedokli, tad iespējama konfliktu padziļināšanās. Ja būsi tolerants un pozitīvi noskaņots, tad cilvēki atbildēs ar to pašu.

SKORPIONS

Pirmdiena... Jaunās nedēļas sākumā varbūt gribas apcerīgi lūkoties ārā pa logu... Taču patiesībā jāiet un jādara. Ir augsts enerģijas potenciāls un dažādas labas idejas. Rīkojies!

STRĒLNIEKS

Sekmīgi risināsi lietišķās sarunas un iedvesmosi kolēģus. Lai arī patlaban ir ierobežojumi, nedrīkst sēdēt klēpī saliktām rokām. Tas, ko paveiksi, nākotnē atmaksāsies.

MEŽĀZIS

Neatlaidība un spīts pierādīt sev un citiem, uz ko esi spējīgs, būs laba motivācija, lai paveiktu lielas lietas. Šodien svarīgi saplānot nedēļas darbus, lai viss rit kā pa diedziņu.

ŪDENSVĪRS

Svarīgi nepalikt iepriekš noteiktajos rāmjos, bet meklēt jaunas iespējas. Tikai raugies, lai ir vienmērīgs darba ritms, citādi labās ieceres var sabremzēties.

ZIVIS

Interesantas idejas attiecībā uz darbu vai biznesu. Lai gūtu apstiprinājumu to dzīvotspējai, būtu vēlams pieteikties tiešsaistes semināram par biznesa tēmām.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu