Ekskluzīvi "Apollo.lv" ⟩ Dziedātāja Patriša atklāti par Covid-19 pandēmiju, agrā vecumā iemantoto slavu un nākotnes plāniem

Patriša (Patrisha) Foto: publicitātes
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātājas Patrišas vārds Latvijas mūzikas apritē izskanējis vairākkārt. Jaunā mūziķe 2020. gadā ieguva prestižo "Zelta Mikrofons" "Labākās debijas" balvu. Portālam "Apollo" Patriša atklāj, ka Covid-19 pandēmijas laiku aktīvi izmanto studiju darbiem un jaunu dziesmu rakstīšanai. 

Runājot par Covid-19 pandēmijas laiku, Patriša neslēpa, ka, viņasprāt, šis laiks ir ievilcies.

"Sāk jau palikt nedaudz žēl sava laika, ko dzīvē varētu izmantot dažādām iespējām, vairāk domāju par koncertu iespējām, iespēju satikt savus klausītājus, darīt to, uz ko tiecas katrs mūziķis - koncerti," tā Patriša.

Viņa stāsta, ka šajā laikā bijuši arī pozitīvi brīži, proti, atrasti jauni hobiji un sadarbības iespējas ar citiem mūziķiem.

"Daudz laika šobrīd veltu studiju darbiem un jaunu dziesmu rakstīšanai, tā kā tuvākā vai tālākā laikā vēlētos īstenot sapni par albumu. Tāpat ir piedzīvoti depresīvāki momenti šajā periodā, par cik daudz laika bija jāpavada mājās ar iecerēm, kuras nebija iespējams īstenot.

Kopumā šajā periodā esmu mācījusies pieņemt visu, kas dzīvē notiek, jo tas tomēr kaut ko arī iemāca, liek vairāk novērtēt esošo un bijušo," stāstīja jauniete.

Jaunā dziedātāja cer, ka Covid-19 pandēmijas periods neievilksies, jo viņa ļoti vēlas atgriezties pie aktīvāka dzīves ritma, koncertiem, saskarsmes ar cilvēkiem un "vienkārši normālas dzīves". Viņa gan uzsver, ka ir tāds pats cilvēks kā visi citi un uzskata, ka šis periods tiešām ir devis lielu iespēju novērtēt cilvēkus sev apkārt.

"Esmu pateicīga par visu visiem saviem tuvajiem, kuri ir manā dzīvē," apgalvo Patriša.

Jautāta, kā sadzīvo ar agrā vecumā iemantoto slavu, dziedātāja atbild, ka viņa neuzskata sevi par slavenu, bet gan atpazīstamu.

"Šo daudzi ir jautājuši: "Kā ir būt slavenai?". Es parasti atbildu - es neesmu slavena, esmu tikai atpazīstama, jo slaveni ir tie, kas ar saviem sasniegumiem ir pazīstami jebkurā pasaules malā. Es esmu ieguvusi lielu atpazīstamību Latvijā, tāpēc sevi uzskatu par zināmu personu Latvijas sabiedrībā. Slavena es neesmu," pārliecināti stāsta dziedātāja.

Patrīcija studēja augstskolā, kuras vārdu gan īpaši nevēlas izcelt, jo universitātes sakārtotība neesot no spīdošākajām.

"Ir bijis jāpacīnās par taisnību diezgan absurdās situācijās gan ar pedagogiem, gan pašu universitāti. Kas zina, tie zina, kur es studēju."

Viņa studē biznesa psiholoģiju tālmācības nodaļā. Patriša atzīst, ka izvēlētais studiju virziens viņai ļoti patīk. Dziedātāja izvēlējusies studēt psiholoģiju.

"Interesē izprast cilvēkus, mērķis ir iemācīt arī citiem būt atvērtākiem pret cilvēkiem, pieņemt viņus tādus, kādi tie ir, jo mums katram ir pilnīgi atšķirīga iepriekšējā dzīves pieredze, kas iekļauj arī dažādas traumas, un tas, savukārt, mūs katru (darbībās un uzvedībā) padara tieši tādus, kādi esam. Mūsdienās pasaulē vajag vairāk savstarpēja atbalsta un sapratnes," stāsta Patriša.

Mācības mājsēdes periodā Patrišai nesagādājot problēmas. Viņa vidusskolu pabeigusi tālmācībā, tāpēc arī šādā veidā izvēlējusies studēt augstskolā. Tad esot vieglāk un mierīgāk, kā arī viņai patīkot mācīties savā nodabā, jo skolas laikā cietusi no mobinga.

"Varu sev ērtā un pieejamā laikā visu apgūt, pildīt. Varu to darīt sev drošā un mierīgā vidē, bez liekiem un man traucējošiem cilvēkiem," tā Patriša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PATRISHA (@patrishamusic)

Dziedātājai nepatīk skriet laikam pa priekšu, jo neviens nekad nevar paredzēt pats savu nākotni. Viņa gan atzīst, ka savu nākotni redz radošajā nozarē.

"Mums katram var būt mērķi, sapņi, uz kuriem tiecamies, taču viss notiek dabiski, nekad viss nenotiks tieši tā, kā domājam," stāsta Patriša.

Patriša stāsta, ka viņai nemitīgi ir bijusi tāda dīvaina vēlme pastrādāt kādā birojā, kur ir kolēģi, kādā aģentūrā. Viņa pat aizdomājusies, ka būtu interesanti pastrādāt kāda jauna, stilīga un mūsdienīga žurnāla redakcijā.

"Radošs ir viss, kas mani interesē, bez radošuma mana dzīve vienkārši "nestrādā", jo manā galvā non-stop notiek ideju ģenerēšana," stāsta dziedātāja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu