"Ventspils" basketbolisti izcīna ceturto uzvaru četros mačos LIBL

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Ķilps
Kristaps Ķilps Foto: FIBA.com

"Pafbet" Latvijas - Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) piektdien "Ventspils" mājās izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas.

Ventspilnieki ar rezultātu 86:71 (27:21, 23:13, 25:14, 11:23) pārspēja Tallinas "TalTech".

Lielākais "Ventspils" pārsvars mačā bija 28 punkti, tāpēc pie spēles laika un gūtajiem punktiem tika visi komandas spēlētāji.

Mājinieku rindās rezultatīvākais ar 19 punktiem un piecām rezultatīvām piespēlēm bija Kristaps Ķilps, bet 16 punktus un deviņas atlēkušās bumbas pievienoja Deniss Krestiņins.

Tallinas komandā ar 14 gūtajiem punktiem izcēlās Olivers Metsalu, 11 punktus un septiņas atlēkušās bumbas sakrāja Indreks Kajupanks.

"Ventspils" ar četrām uzvarām ierindojas turnīra tabulas pirmajā vietā, bet tālāk ar trīs uzvarām četrās spēlēs ir "VEF Rīga", "Latvijas Universitāte" un "TalTech" vienība.

Pamatturnīrā komandas līdz 20.martam aizvadīs divu apļu turnīru. Astoņas labākās piedalīsies ceturtdaļfināla sērijās, uzvarētājus noskaidrojot divu spēļu summā. LIBL čempionus paredzēts noskaidrot finālčetrinieka turnīrā. Savukārt sezonu noslēgs Latvijas un Igaunijas čempionātu izslēgšanas spēles.

LIBL čempionātā 2021./22.gada sezonā piedalās 14 komandas - sešas Latvijas vienības - "VEF Rīga", "Ogre", "Ventspils", "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola", "Latvijas Universitāte" un "Liepāja", kā arī astoņas Igaunijas komandas - Tallinas "Kalev"/"Cramo", Raplas "Avis Utilitas", "Parnu Sadam", "Tartu Universitāte", Rakveres "Tarvas", Tallinas "Kalev"/TLU, "TalTech" un Hābnēmes "Viimsi".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu