Holannam trauma, visticamāk, liegs spēlēt pret Latvijas futbola izlasi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ērlings Holanns mačā pret Latvijas izlasi Rīgā.
Ērlings Holanns mačā pret Latvijas izlasi Rīgā. Foto: Reuters / Scanpix

Dortmundes "Borussia" uzbrucējs Ērlings Holanns traumas dēļ paliks komandas rezervē vairākas nedēļas, piektdien paziņoja kluba treneris Marko Roze, turklāt savainojums, visticamāk, liegs viņam piedalīties Norvēģijas izlases mačā pret Latviju.

Holanna savainojums būs jūtams Dortmundes komandā, kas pašlaik ieņem otro vietu Vācijas futbola bundeslīgā, atpaliekot par vienu punktu no līderes Minhenes "Bayern".

Šajā sezonā bundeslīgā norvēģis ir guvis deviņus vārtus, kas ļauj viņam būt par vienu no labākajiem vārtu guvējiem līgā.

Iepriekš Holannam jau bija augšstilba trauma un viņš izlaida trīs mačus, taču oktobra vidū spēlētājs atgriezās laukumā.

Holanna trauma būs jūtama arī Norvēģijas valstsvienībā, kuru sagaida divas spēles Pasaules kausa kvalifikācijā - 13.novembrī pret Latvijas izlasi un 16.novembrī pret Nīderlandi.

"Sarunā ar Dortmundes komandu, vienojāmies, ka viņš netiks izsaukts uz nacionālo izlasi," medijiem paziņoja Norvēģijas valstsvienības ārsts Ūla Sanns. "Tā ir trauma, kas prasa vairāk laika. Apmēram trīs vai četras nedēļas."

Norvēģijas futbola izlase nav piedalījusies lielākajos turnīros kopš Eiropas čempionāta futbolā finālturnīra 2000.gadā, taču pašlaik ir kvalifikācijas turnīra G grupas otrajā vietā, atpaliekot par diviem punktiem no Nīderlandes vienības. Latvijas izlase ieņem piekto vietu grupā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu