VIDEO Iereibis autovadītājs sabojā pieturu un saņem sodu 2780 eiro apmērā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Uz šosejas pusceļā starp Rendu un Kuldīgu kāds vieglās automašīnas vadītājs ietriecās sabiedriskā transporta pieturā. Dzērājšoferis nevienu nenogalināja un arī pats tika cauri sveikā, tomēr finansiālas sekas tam visam būs, vēstī raidījums "Degpunktā".

Uz šosejas pusceļā starp Rendu un Kuldīgu, atrodas sabiedriskā transporta pietura Skujnieki. Pirms dažām dienām nojumi, kas kalpoja par patvērumu tiem, kuri gaida autobusu, "noslaucīja" kāds "Hyundai" šoferis. Braucējs vēlā vakara stundā bija ceļā no Talsiem uz Kuldīgu. Izstūrējot no lēzena līkuma, aptuveni 40 metrus pirms pieturas spēkrats pazaudēja saķeri ar asfaltu un iztriecās cauri būdiņas koka un dzelzsbetona konstrukcijām.

Policija rīkojās operatīvi un iereibušo šoferi uzmeklēja.

Tāpat noskaidrots, ka vīrietis vadīja automašīnu bez transportlīdzekļa vadīšanas apliecības.

"Valsts policijā par notikušo ir uzsākti četri administratīvā pārkāpuma procesi –

par nobraukšanu no brauktuves, tā apdraudot satiksmes drošību, par ceļu satiksmes negadījuma vietas atstāšanu pēc ceļu satiksmes negadījuma, pārkāpjot noteikto kārtību, par transportlīdzekļa vadīšanu, ja nav transportlīdzekļu vadīšanas tiesību un par alkoholisko dzērienu lietošanu pēc ceļu satiksmes negadījuma," norāda Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Vīrietim par šiem pārkāpumiem ir uzlikts 2780 eiro liels naudas sods un noteikts piecu gadu aizliegums iegūt tiesības. Arī pietura vainīgajam būs jāatjauno par savu naudu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu