Bļugera "Penguins" sabradā "kļavu lapas"; Girgensonam zaudējums pagarinājumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: The Associated Press/Scanpix

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" izcīnīja pārliecinošu uzvaru Nacionālajā hokeja līgā (NHL), bet Zemgus Girgensona Bufalo "Sabres" zaudēja pagarinājumā.

"Penguins" mājas spēlē ar rezultātu 7:1 (1:1, 4:0, 2:0) uzvarēja Toronto "Maple Leafs".

Bļugers uz laukuma bija 17 minūtes un 45 sekundes, no kurām divas minūtes un 51 sekundi spēlēja mazākumā. Uz ledus pavadītajā laikā latvietis izcēlās ar trīs spēka paņēmieniem, diviem bloķētiem metieniem, uzvarēja 17 no 24 iemetieniem un beidza spēli ar neitrālu +/- koeficientu.

Pitsburgas vienībā ar diviem gūtajiem vārtiem izcēlās Drū O'Konors, bet aizsargs Markuss Petešons guva vārtus, atdeva divas rezultatīvas piespēles un beidza spēli ar +/- koeficientu +5.

Vienīgos vārtus Toronto vienības labā guva Džeisons Speca.

Girgensona pārstāvētā "Sabres" izbraukumā ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:0, 0:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās Ņūdžersijas "Devils".

Latvijas uzbrucējs laukumā bija 16 minūtes un 12 sekundes, no kurām minūti un septiņas sekundes spēlēja vairākumā, bet minūti un 44 sekundes mazākumā. Girgensons uz ledus pavadītajā laikā vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem, izdarīja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja piecos no 12 iemetieniem un beidza spēli ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Sabres" labā vienīgos vārtus guva Dilans Kozens, bet vārtsargs Dastins Tokarskis atvairīja 37 pretinieku metienus.

Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" mājās ar rezultātu 1:5 (0:2, 1:1, 0:2) piekāpās Karolīnas "Hurricanes".

Šajā spēlē "Blue Jackets" vārtus sargāja Jonass Korpisalo, atvairot 28 no 33 pretinieku raidītajiem metieniem. Merzļikins palika uz rezervistu soliņa.

Vienīgos vārtus Kolumbusas labā guva Būns Dženers.

Šosezon NHL komandas aizvadīs 82 spēles regulārajā čempionātā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu