VIDEO Leģendārais Fjodors Jemeļjaņenko atgriešanās cīņā izcīna uzvaru ar efektīgu nokautu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Fjodors Jemeļjaņenko
Fjodors Jemeļjaņenko Foto: AP/Scanpix

Krievijas jaukto cīņas mākslu (MMA) ikona Fjodors Jemeļjaņenko sestdien, 23. oktobrī, pēc gandrīz divu gadu pauzes oktagonā atgriezās ar pārliecinošu uzvaru.

45 gadus vecais Jemeļjaņenko pēc teju divu gadu pauzes atgriezās oktagonā, aizvadot cīņu Maskavā. Krievu cīkstoņa duelis ar Timotiju Džonsonu bija "Bellator 269" cīņu šova galvenais duelis.

Jemeļjaņenko šo cīņu uzvarēja jau pirmā raunda otrajā minūtē, kad viņš ar lielisku trīs sitienu kombināciju Džonsonu nokautēja. MMA raksturīgie sitieni pa cīkstoni parterī šoreiz nebija nepieciešami, jo cīņas tiesnesis nekavējoties cīņu pārtrauca.

Leģendārais krievu cīkstonis iepriekš izteicās, ka par savu nākotni pāragrus secinājumus nevēlas izdarīt un par to domās pēc cīņas pret Džonsonu. Tomēr nevar izslēgt iespēju, ka uzvara Maskavā varētu būt arī krāšņs punkts leģendārā cīkstoņa karjerai.

Līdz šim pēdējo cīņu Jemeļjaņenko aizvadīja 2019. gada decembrī, kad viņš jau pirmajā raundā nokautēja citu MMA leģendu un bijušo UFC čempionu Kvintonu Džeksonu.

Jemeļjaņenko savas karjeras laikā ir izcīnījis 40 uzvaras, piedzīvojot sešus zaudējumus.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu