VIDEO ⟩ Poļu svarcēlājs MMA cīņā 18 sekundēs pilnībā "izslēdz gaismu" 148 kilogramus smagam pretiniekam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sestdien, 23. oktobrī, Polijas jaukto cīņas mākslu (MMA) organizācijas KSW ietvaros ar iespaidīgu nokautu izcēlās bijušais poļu svarcēlājs Mariušs Pudzjanovskis.

"KSW 18" cīņu šova pirmspēdējā duelī savā starpā tikās polis Mariušs Pudzjanovskis un senegālietis Serdžins Usmans Dia.

Šajā cīņā abu cīkstoņu kopējais svars sasniedza gandrīz 270 kilogramus. Pudzjanovska svars šajā duelī bija 117 kilogrami, bet svaru skala zem Senegālas cīkstoņa norādīja uz 148 kilogramiem.

44 gadus vecais Pudzjanovskis, kurš ir bijušais svarcēlājs, šajā duelī ar milzīgo Senegālas brīvo cīņu pārstāvi nespēlējās. Vien pirmā raunda 18 sekundē polis ar precīzu sitienu par Bombardieri dēvēto Diu nokautēja.

Pēc cīņas Pudzjanovskis norādīja, ka viņa pretinieks vēl neesot sapratis, kas notiek.

"Viņš sacīja: "Tas ir viss? Cīņa ir galā?" Varēja redzēt, ka viņš vēl bija apdullis un nesaprata, kas notiek. Bet es par to nebrīnos. Man rokās ir spēks. Es situ ļoti spēcīgi," pēc cīņas sacīja poļu cīkstonis.

Pudzjanovskis savas profesionālās MMA karjeras laikā ir izcīnījis 15 uzvaras, piedzīvojot septiņus zaudējumus. Savukārt Dia, kurš tiek uzskatīts par labāko Senegālas brīvās cīņas praktiķi, piedzīvoja pirmo zaudējumu. Profesionālās karjeras pirmos divus dueļus senegālietis bija uzvarējis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu