Mainīti vairāku veikalu darba laiki mājsēdē, tostarp visi “Lidl” strādā no plkst. 6.30

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Darbu sāk "Lidl" veikali
Darbu sāk "Lidl" veikali Foto: Jānis Škapars/TVNET

Ņemot vērā Ministru kabineta 20. oktobra lēmumus, veikali Latvijā klientiem būs atvērti ātrāk.

Šajā laika posmā "Maxima" veikali strādās no plkst. 7 līdz 19. Līdz šim lielākā daļa uzņēmuma tirdzniecības centru apmeklētājiem bija pieejami no plkst. 8. Svētdienās "Maxima" veikali strādās no plkst. 8 līdz 19.

Lielākā daļa Rimi veikalu, izņemot dažus Rimi Mini, būs atvērti arī no plkst. 7 līdz 19. Savukārt e-veikala piegāde tiks veikta no plkst. 8 līdz 19, un pasūtījumus Rimi Drive var izņemt līdz plkst. 19.

No ceturtdienas, 21. oktobra visi "Lidl" veikali Latvijā būs atvērti klientiem katru dienu no plkst. 6.30 līdz 19.

Kā ziņots, ceturtdien plkst. 20 sākās pirmais Covid-19 dēļ noteiktais komandantstundas vakars, kad dzīvesvietu nakts laikā var pamest tikai pamatotas nepieciešamības gadījumos. Saskaņā ar Ministru kabineta apstiprinātajiem grozījumiem ārkārtējās situācijas rīkojumā šāda mājsēde būs jāievēro līdz 15. novembrim katru nakti no plkst. 20 līdz 5.

Valdības lēmums paredz, ka jebkurai personai būs aizliegums naktī no plkst.20 līdz 5 pārvietoties, ja cilvēks nevarēs uzrādīt aizpildītu apliecinājumu un personu apliecinošu dokumentu, kas ir pieejams VP mājaslapā.

Pašapliecinājumu var aizpildīt rakstiski brīvā formā, proti, drukātā formātā gan uz mājaslapā norādīta veidlapas parauga, gan pēc minētā piemēra uz baltas lapas, vai elektroniski savā viedierīcē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu