Slavens Ķīnas pianists aizturēts par prostitūcijas pakalpojumu izmantošanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Li Jundi
Li Jundi Foto: AP/Scanpix

Slavenais ķīniešu pianists Li Jundi aizturēts par prostitūtas pakalpojumu izmantošanu, ziņo raidorganizācija "BBC".

39 gadus vecais pianists un 29 gadus vecā seksa pakalpojumu sniedzēja ir atzinušies, ka veikuši nelegālas darbības, teikts Pekinas policijas publiskotajā ierakstā. 

Lai gan policija paziņojumā nepublicēja vīrieša pilno vārdu, valsts mediji vēlāk apstiprināja, ka tas ir daudzsološais pianists Li Jundi. 

Šīs ziņas šokējušas daudzus par Ķīnas "Klavieru princi" dēvētā vīrieša fanus.

Tikai 18 gadu vecumā Li kļuva par jaunāko pianistu un pirmo ķīnieti, kurš 2000. gadā ieguva pirmo vietu prestižajā Starptautiskajā Šopēna pianistu konkursā. Viņš ir uzstājies visā pasaulē un laika gaitā ieguvis milzīgu popularitāti.

"Ak, mans dievs, es nespēju tam noticēt. Vai tas tiešām ir tas pats Li Jundi, kuru mēs tik ļoti apbrīnojam?" kāds vietnes "Twitter" lietotājs pauda savu sašutumu. 

"Mani interesē, kā sabiedrība par to uzzināja. Kad redzat, ka 39 gadus vecs vīrietis un 29 gadus veca sieviete kopā ieiet daudzdzīvokļu mājā, kā cilvēki uzzināja, ka tā ir prostitūta un viņa klients? Kāpēc ne precēts pāris vai draugi?" rakstīja cits komentētājs. 

Saskaņā ar Ķīnas tiesību aktiem tos, kuri izmanto seksa pakalpojumus, var aizturēt līdz 15 dienām un uzlikt naudas sodu līdz 5000 juaņu (673 eiro) apmērā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu