No Rīgas "Dinamo" atbrīvotais Mamčičs pievienojies Čehijas ekstralīgas klubam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Roberts Mamčics
Roberts Mamčics Foto: www.dinamoriga.lv

Latvijas hokeja aizsargs Roberts Mamčičs, kurš nesen tika atbrīvots no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo", karjeru turpinās Čehijas ekstralīgas vienībā Zlīnas "PSG Berani".

Zlīnas vienība paziņoja, ka līgums ar Latvijas aizsargu noslēgts līdz sezonas beigām un savu pirmo spēli Mamčics varētu aizvadīt jau rītvakar pret Kristofera Binduļa pārstāvēto Česke Budejovices "Motor".

Pirms Mamčica Zlīnās komandā ir spēlējis Roberts Bukarts, Edgars Kulda, Rihards Bukarts un Ralfs Freibergs, bet šosezon Čehijas ekstralīgā viņš būs septītais latvietis.

26 gadus vecais aizsargs šosezon bija pieteikts divās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs, kurās vidēji uz laukuma pavadīja minūti un 27 sekundes, atzīmējoties arī ar vienu bloķētu metienu. Kopā KHL viņš ir aizvadījis 100 spēles, kurās guva trīs vārtus un atdeva desmit rezultatīvas piespēles, kopā sakrājot 13 rezultativitātes punktus.

Aizsargs šosezon pārstāvēja arī "Dinamo" fārmklubu "Zemgale"/LLU, kas spēlē "Optibet" Hokeja līgā (OHL), un šajā sezonā OHL aizvadīja vienu spēli. Pagājušajā sezonā Mamčics fārmklubā aizvadīja četras spēles, kurās atdeva četras rezultatīvas piespēles un sakrāja lietderības koeficientu +2.

Liepājas hokeja audzēknis Mamčics karjeras laikā divas sezonas pavadījis arī Norvēģijā.

Zlīnas komanda pašlaik ieņem pēdējo vietu līgā ar izcīnītām divām uzvarām 16 spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu