Rīgas apkaimēs un autoostā veido jaunus vakcinācijas pret Covid-19 punktus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgas starptautiskā autoosta.
Rīgas starptautiskā autoosta. Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgā veidos jaunus vakcinācijas pret Covid-19 punktus, ziņo Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Sākot ar otrdienu, 26.oktobri, Rīgas autoostas otrā stāva uzgaidāmajā zālē tiks atvērts vēl viens vakcinācijas punkts, kas darbosies otrdienās, piektdienās un sestdienās no plkst.9 līdz 18.

Šonedēļ sāks darboties vakcinācijas punkti arī Rīgas apkaimju daudzdzīvokļu namu tuvumā, tā nodrošinot vakcināciju pēc iespējas tuvāk galvaspilsētas iedzīvotāju ikdienas gaitām.

Kā pirmais šāds vakcinācijas punkts īpaši aprīkotā konteinerā izvietots Bolderājā, Gobas un Lemešu ielas krustojumā. Šis vakcinācijas punkts sāks darboties šodien pēcpusdienā, bet turpmāk tas strādās no plkst.9 līdz 19.

Plānots, ka Rīgā tiks izvietoti kopumā astoņi šādi vakcinācijas punkti dažādās apkaimēs. Vakcinācija šajos punktos notiks pēc "dzīvās rindas" principa.

Rīgā vakcinācijas iespējas gan ar pierakstu, gan "dzīvajā rindā" var saņemt arī trīs lielajos vakcinācijas centros. Centru kopējā kapacitāte ir ap 5500 vakcinācijas epizožu dienā.

Šie centri atrodas "Konferenču centrā ATTA", Starptautiskajā izstāžu centrā "Ķīpsala" un "Rimi" Olimpiskajā centrā Grostonas ielā 6B.

Vakcinācija tikai ar pierakstu iespējama “Rīgas Dzemdību namā”, “Rīgas veselības centra” filiālēs Bolderājā, Ziepniekkalnā, Iļģuciemā, Imantā, Ķengaragā un Torņakalnā, “Rīgas 1.slimnīcā”

Iepriekš pierakstoties var saņemt vakcīnas arī vakcinācijas punktos Rīgas tirdzniecības centros.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu