VIDEO ⟩ Turās! Pie "Stradiņiem" izveidota iespaidīga dāvana mediķiem - milzīga ziedu sirds (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LTV "Panorāma" video

Pirmdien pie Stradiņa slimnīcas A korpusa tapusi milzīga ziedu sirds. Tas ir būvniecības veikalu dāvinājums mediķiem un reizē aicinājums turēties un izturēt, ziņo LTV raidījums "Panorāma".

Šiem ziediem bija jāiepriecina. Dzimšanas dienās. Vārda dienās. Atzīstoties mīlestībā. Taču stingrajā "lokdaunā" tie paliktu nenopirkti. Tādēļ uzņēmums nolēma visus grieztos ziedus nogādāt šurp.

"Dāvinām ziedus visiem! Izturību! Pašiem veselību!" vēlēja veikala "Depo" darbiniece. Viņas kolēģe Oksana piebilda: "Spēku visu to izturēt. Mēs vēlamies pateikt paldies mediķiem, ārstiem, medmāsām, sanitāriem, Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam (NMPD), studentiem, visiem, visiem, kas cenšas glābt dzīvības."

Ziedu jūrai fonā piebrauc tikpat košas NMPD brigādes. Un ved atkal jaunus un jaunus pacientus.

"Cerība, ka mēs varam būt vienoti, atmest vaļā savu egoismu un beidzot būt izpalīdzīgi. Un mīlestība ir visam pamatā! Mediķu mīlestība pret cilvēkiem palīdz viņiem strādāt pāri saviem spēkiem," sacīja veikalu tīkla “Depo” mārketinga direktors Rimants Jugans.

Ziedu sirds netop ātri. Vispirms no ķieģeļiem izliek tās karkasu. Tad ar metāla sietu veido pamatu un tikai pēc tam katru puķi novieto savā vietā, piepildot sirdi ar saturu. Tas ir milzu darbs. Atvesti 30 000 ziedu.

"Ar šo žestu mēs vēlamies pievērst sabiedrības uzmanību tam, ka vakcinācija ir vienīgais saprātīgais ceļš, lai mēs izdzīvotu un sadzīvotu ar Covid-19. Mēs ticam, mīļais cilvēk, ka arī tev ir sirds. Lūdzu, vakcinējies," aicināja Jugans.

Uz brīdi atrāvušies no darba, sirds tapšanu vēro mediķi.

Plašāk skaties LTV sižetā:

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu