VIDEO "Vīrietis piezemējās pie apbedīšanas biroja durvīm." Pensionāru pārim Bauskā gājiens uz tirgu izvērties dramatiski (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: megaflopp/Shutterstock

Sestdien, 23. oktobrī, ap pusdienas laiku pensionāru pāri sabrauca "BMW" automašīnas vadītājs. 69 gadus vecā sieviete un 71 gadu vecais vīrietis ar smagām traumām nonāca slimnīcā, ziņo medijs, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 12.00 pa Salātu ielu Bauskā gāja divi pensionāri, kuri šķērsoja gājēju pāreju. Tajā brīdī ap stūri parādījās "BMW" automašīna, kas lielā ātrumā izņēma līkumu un sāka braukt sānslīdē. 

Pensijas vecuma vīrietis tika aizsviests pāris metrus tālāk, stāsta kāda aculieciniece, un piezemējās pie apbedīšanas biroja durvīm. Viņa pastaigas biedrene gulēja zālājā nedaudz tuvāk sadauzītajam spēkratam. 

"Vīrietim varēja redzēt, ka abas rokas bija lauztas, nopietna galvas trauma. Brūce esot bijusi vismaz desmit centimetru liela. Iedeva viņam segas un sasedza," stāsta aculieciniece.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve informēja, ka abi cietušie smagā stāvoklī nogādāti slimnīcā. 

”BMW” vadītājs ir 19 gadu vecs jaunietis un brauca ar derīgu vadītāja apliecību. Policija saka, ka nekas neliecināja par neadekvātu stāvokli pie stūres vai alkohola klātbūtni organismā.

Lai noskaidrotu avārijas apstākļus, uzsākts kriminālprocess. Policija aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, lai varētu izvērtēt vadītāja atbildību. Ja varat sniegt noderīgu informāciju, zvaniet pa tālruņa numuru 110 un lūdziet dispečeru jūs savienot ar Bauskas iecirkni.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu