Ieva Adamss pēc šķiršanās dokumentu parakstīšanas joprojām dzīvo kopā ar vīru (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Zilgma Kukle/LETA

Pasniedzēja, "YouTube" raidījuma "Dž. Spot" vadītāja un bijusī radiogeiša Ieva Adamss jeb Ieva Lejiņa oficiāli parakstījusi šķiršanās dokumentus, vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Adamss izdevumam "Privātā Dzīve" apstiprina, ka oficiāli laulības šķiršanas fakts spēkā stāsies 30 dienas pēc dokumentu parakstīšanas - 15. novembrī.

Ieva ar vīru, uzņēmēju Arni Lejiņu bija precējusies 10 gadus un kā šķiršanās iemeslu min abu atšķirīgās intereses un vērtības.

Tiesa, abi joprojām dzīvo kopā. "Es joprojām dzīvoju ar nu jau šķirto vīru. Tagad beidzot jūtu, ka mājās man ir nevis cilvēks, no kura es kaut ko pieprasu, bet gan draugs. Cilvēks, par kuru varu priecāties, ja viņš man izdara kaut ko foršu, un nedusmojos, ja viņš neizdara to, ko esmu iedomājusies," atklāj Ieva, prātojot, ka tagad abu attiecības būšot daudz labākas nekā agrāk. 

Atgādinām, ka par nesaskaņām pāra starpā kļuva zināms pērn - toreiz Lejiņi sadalīja mantu, bet šķirties pārdomāja. Arī tagad, atrodoties pie jurista, vīrs esot jautājis, varbūt tomēr Ieva negrib šķirties. "Es viņam teicu – tu taču biji tas, kurš to pirmais ierosināja! Vīrs uz to atbildēja, ka esot viņu nepareizi sapratusi... Teicu viņam – o, nē, tikai ne tagad! Ja tev ir labi, kā ir, man nav," izdevumam "Privātā Dzīve" saka Adamss.

Lejiņi mija gredzenus 2011. gada novembrī.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu