Tallinā vieglā automašīna saduras ar policijas auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

25.oktobrī, ap pulksten 20.30 Tallinā krustojumā pie tirdzniecības centra sadūrās policijas automašīna un automašīna "Kia". Negadījumā cieta Kia vadītāja, 61 gadu veca sieviete un 28 gadus vecs policists, kurš atradās policijas automašīnas pasažiera sēdeklī, ziņo medijs "Postimees".

Pēc provizoriskiem datiem, automašīna "Kia" šķērsojusi krustojumu pie luksofora zaļās gaismas un sadūrusies ar policijas automašīnu.

Sieviete automašīnā Kia atradās viena, cietusī nogādāta slimnīcā, viņas dzīvībai briesmas nedraud. Viegli ievainots 28 gadus vecs policists, kurš arī nogādāts slimnīcā papildu veselības pārbaudēm.

Negadījuma rezultātā ceļa zīme pieskārās vieglajai automašīnai Škoda, kas stāvēja pie luksofora. Automašīnā esošie cilvēki nav cietuši.

"Neskatoties uz to, ka policijas automašīna uz izsaukumu izbrauca ar sirēnu un bākugunīm, operatīvā transportlīdzekļa vadītājam vienmēr jābūt ļoti uzmanīgam un jāpārliecinās, vai krustojuma šķērsošana ir droša. Darīsim visu, lai noskaidrotu precīzus apstākļus par šo incidentu," sacīja Pihjas prefektūras operatīvais direktors Mihkels-Jāgups Lāts. "Lūdzam arī visus satiksmes dalībniekus sekot līdzi uz ceļa notiekošajam un, pamanot policijas automašīnas, glābējus vai ātro palīdzību, ļaut šādai automašīnai droši sevi apdzīt vai dot ceļu."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu