Šova "Ģimene burkā" Agrita pēc šķiršanās no vīra zaudējusi desmit kilogramus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Agritas vīrs Jānis ir atstājis sievu un bērnus, lai dzīvotu kopā ar viņas kolēģi un nu jau bijušo draudzeni, kura turklāt ir arī precēta. Neskatoties uz pārdzīvojumiem pēc šīm lielajām pārmaiņām dzīvē, Agrita ir manāmi uzplaukusi un ķērusies pie strādāšanas ar sevi.

Pēc pusotras nedēļas laikā zaudētiem 10 kilogramiem liekā svara viņa ir sapratusi, ka nepieciešams kaut ko sakārtot un pamainīt - 360TV realitātes seriāla "Ģimene burkā" zvaigzne ir lūgusi fitnesa, uztura un dzīvesveida trenere palīdzību, lai turpinātu šo ceļu uz sevis nostādīto mērķi - sievišķības, pašpārliecinātības un iepriekšējo ķermeņa aprišu atgūšanu.

"Es uzsāku šo visu, jo vēlos mainīt savu pašsajūtu - man šis rādītājs ir vissvarīgākais no visiem. Protams, ka papildus krītas arī apkārtmēra un kilogramu skaits. Jau šobrīd esmu uzsākusi smagu darbu pie savas labākās versijas, bet man ir nepieciešama palīdzība no malas," stāsta Agrita. Viņas mērķis kilogramos - no 107 uz 70: "Protams, ka man ir arī konkrēts skaitlis uz svariem, pie kā es vēlos atgriezties, jo pašsajūtas ziņā tolaik es tā jutos vislabāk."

Agrita trenerei atklāja, ka savulaik bijusi ļoti sportiska, taču dzīve ieviesusi savas korekcijas, kas ir, piemēram, bērnu laišana pasaulē, vecums un artrīts gūžā. Daudzbērnu māmiņa savai jaunajai "priekšniecei" ar rūgtumu pastāstīja arī to, ka vīrs Jānis tieši pirms ģimenes pamešanas sācis runas par piektā bērniņa radīšanu: "Šobrīd es noteikti nebūtu gatava vēl vienam bērnam, jo gribu justies labi un neesmu vairs kaut kāda konveijera mašīna, lai atļautos tikai ražot bērnus. Es domāju, ka četri jau ir ļoti labs cipars - es esmu ļoti priecīga, jo viņi ir mana bagātība un laime."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu