Purvciemā kāds pensionārs pakļūst zem trolejbusa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Trolejbuss. Ilustratīvs foto.
Trolejbuss. Ilustratīvs foto. Foto: Evija Trifanova/LETA

Purvciemā, uz gājēju pārējas notriekts cilvēks – šāds izsaukums pusdienlaikā atskanēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) dežūrdaļā. Vaidavas ielā kāds steidzīgs pensionārs nepamanīja tuvojošos trolejbusu un centās šķērsot ceļu tam priekšā, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

Uz ceļa notikuma vietā policijas darbinieki uzvlikuši divus sarkanus krustus, apzīmējot vietu kur stāvēja aculieciniece Tatjana un kāds pensijas vecuma vīrietis, kas neuzmanības dēļ pakļuva zem trolejbusa. Gan vīrietis, gan sieviete gaidīja, kad Vaidavas ielas krustojumā gājējiem ieslēgsies zaļā gaisma, bet nezināmu iemeslu dēļ, pensionārs pēkšņi izdomāja spert soli uz priekšu.

Sitiens pa vējstiklu, trolejbusa vadītājai lika nekavējoties reaģēt un bremzēt. Par notikušo tika informēti mediķi un "Rīgas Satiksmes" dispečeru centrs. Piecu minūšu laikā pie cietušā atsteidzās ārsti.

"Viņš gulēja, mēs neļāvām viņam celties kājās, jo viņam bija sasista galva. Sagaidījām "ātros", policistus. [Bet viņam trolejbuss pāri nepārbrauca, tur vairāk bija tas sitiens?-red.] Jā, viņš atsitās un nokrita atpakaļ uz trotuāra," norāda Tatjana.

Tatjana palika uz ielas, rakstīt policistiem paskaidrojumus. Viņa atceras, ka cietušais, ārstu uzrunāts, esot reaģējis, taču nespējis nosaukt savu vārdu. Mediķi, apskatot vīrieti, dzīvībai bīstamas traumas nekonstatēja, bet padziļinātajai pārbaudei kungu aizveda uz tuvāko slimnīcu.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu