VIDEO ⟩ Ķengaragā taisnā ceļa posmā notikusi avārija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valsts policija. Ilustratīvs attēls.
Valsts policija. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

26. oktobra agrā pēcpusdienā Ķengaragā, Rušonu ielā, taisnā ceļa posmā netālu no krustojuma ar Prūšu ielu notikusi savāda avārija. Lai arī automobiļi nav stipri bojāti, notikuma vietā ieradušies gandrīz visi operatīvie dienesti. Šajā sadursmē "Ford" automašīnas vadītājs gan guvis traumas, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā".

"Bija viens brīdis, kad abi stāvējām viens otram blakus. Pēkšņi viņš parāva stūri pa kreisi un viss. [Viņš brauca tajā pašā virzienā, kurā Jūs? – red.] Saprotiet, pa Rušonu ielu viņš ar mani reizē nebrauca. Es nezinu, vai bija apstājies, piebremzējis vai ko citu. Un nākamajā brīdī viņš pagrieza stūri pa kreisi, un mēs satikāmies," skaidro "BMW" automašīnas vadītāja.

Arī likumsargiem pagaidām nav skaidrs, kas tieši izraisījis negadījumu – to tālākajā darbā noteiks kolēģi, kuriem tiks uzticēta izmeklēšana.

"Izsaukums tika saņemts plkst. 12.33 Rušonu ielā, divu transporta līdzekļu sadursme. Abi brauca vienā virzienā. Nenoskaidrotos apstākļos notika sadursme. Viens vadītājs ir cietis – lauzta roka. Viņu tagad aizveda uz slimnīcu," norāda policijā.

Ja jūsu rīcībā ir materiāli, kuros iemūžināti mirkļi pirms avārijas vai pati sadursme, likumsargi priecāsies, ja sazināsieties ar ceļu satiksmes negadījuma izmeklētājiem Gaujas ielā.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu