Trešdien vairākos Rīgas rajonos būs vakcinācijas autobuss

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere/LETA

Šodien vairākās Rīgas apkaimēs būs iespējams vakcinēties pret Covid-19 īpašos vakcinācijas autobusos, ziņo Rīgas dome.

Šodien no plkst.7 līdz 10 vakcinācijas autobusi būs pieejami Zolitūdē, Anniņmuižas bulvārī 8A pie veikala "Lidl" un pie kultūras centra "Iļģuciems", Lidoņu ielā 27.

No plkst.11 līdz 15 vakcinācijas autobusi atradīsies Pļavniekos pie "Lidl", Lubānas ielā 113A, Daugavgrīvā, Parādes ielā 8, un pie Dailes teātra.

Savukārt no plkst.16 līdz 20 vakcinācijas autobusi darbosies Purvciemā pie tirdzniecības centra "Maxima", Deglava ielā 67, Pļavniekos pie veikala "Lidl", Deglava ielā 160 un Teikā, Zemitāna laukumā.

Izbraukuma vakcinācija tiek organizēta pēc tā dēvētās "dzīvās rindas" principa un iepriekšējā reģistrācija nav nepieciešama, taču līdzi ir jābūt derīgam personu apliecinošam dokumentam. Pieejamās būs "Pfizer/BioNTech" un "Johnsons&Johnsons" vakcīnas.

Katra izbraukuma vakcinācijas punkta kapacitāte - 75 līdz 100 vakcinācijas epizodes - ir rēķināta, ievērojot, ka pēc vakcinācijas katram cilvēkam iekštelpās vēl ir jāuzgaida 15 minūtes, jo tiek novērota viņa reakcija uz vakcīnu. Senioriem tiks nodrošināta priekšroka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu