Vecākā mājas cūka, kas jebkad turēta nebrīvē, mirusi 23 gadu vecumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/babyjane_the_worlds_oldest_pig

21. oktobrī "Ginesa rekordu grāmata" paziņoja, ka Mazulīte Džeina ir vecākā cūka, kas jebkad turēta nebrīvē, ziņo medijs "People".

Dzīvnieks nomira pagājušajā mēnesī 10. septembrī Mundeleinā, Ilinoisas štatā. Nāves brīdī Mazulītes Džeinas vecums bija 23 gadi, 7 mēneši un 9 dienas.

Mazulītes Džeinas īpašniekiem Patrikam Kaningemam un Stenam Kofmanam cūkas zaudējums sagādājis ļoti lielas skumjas, "taču viņi ir pateicīgi par laiku, ko pavadīja kopā ar savu mājdzīvnieku."

Pāris, kuram ir kopīgi dēli Džastins (12) un Markese (11), ir arī lepni saimnieki citai mājdzīvnieka cūkai, 17 gadus vecai meitenei, vārdā Lūsija.

Vairākus gadus pirms Mazulītes Džeinas nāves pāris cūku iekļāva daudzos savas dzīves mirkļos, piemēram, iesaistīja viņu šovā kopā ar drag karalieni Mēriju Annu Brandtu. Ģimene Džeinu vedusi ceļojumos pa valsti (Saskaņā ar "Ginesa rekordu grāmatu" Mazulītes Džeinas mīļākā vieta bija Florida, jo viņa "mīlēja pludmali".)

Džeinai, kas raksturota kā "ārkārtīgi sirsnīga un empātiska", paticis gulēt segās, un vairumā gadījumu viņu varēja atrast Patrika un Stena gultā vai uz dīvāna.

Kad Patriks un Stens saprata, cik vecs ir viņu mājdzīvnieks salīdzinājumā ar citām cūkām, viņi pieteicās uz visu laiku vecākās nebrīvē turētās cūkas rekordu. Aprīlī "Ginesa rekordi" apstiprināja, ka Džeina ir vecākā nebrīvē turētā cūka

"Mēs nekad nebūtu domājuši, ka mums būs mājdzīvnieks, kurš nodzīvos līdz 23 gadu vecumam,” teikts pāra paziņojumā "Ginesa rekordu" grāmatā. "Tā patiešām ir ilga apņemšanās, un viss ir atkarīgs no jums. Jums ir jābūt gatavam veltīt savam mājdzīvniekam laiku."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu