VIDEO ⟩ Balcera un Bļugera pārstāvētajām komandām mazrezultatīvi zaudējumi NHL mačos

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Teodors Bļugers
Teodors Bļugers Foto: Reuters/ScanPix

Mazrezultatīvus zaudējumus aizvadītās nakts Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačos piedzīvoja Rūdolfa Balcera un Teodora Bļugera pārstāvētās vienības.

"Sharks" izbraukumā ar rezultātu 1:3 (0:1, 0:1, 1:1) piekāpās Nešvilas "Predators", piedzīvojot otro zaudējumu pēc kārtas.

Mets Dišēns nepilnu pusotru minūti pēc spēles sākuma izmantoja vairākumu un izvirzīja mājiniekus vadībā. Otrā perioda vidū precīzs bija Filipa Fošberja metiens Sanhosē komandas vārtos. Trešā perioda vidū Timo Maiers samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, tomēr pēdējā minūtē Mīkaels Granlunds raidīja ripu pāri visam laukuma, precīzi metot tukšos "Sharks" vārtos.

Balcers otrdien spēlēja 13 minūtes un vienu sekundi. Liepājnieks vienu reizi meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus un tika pie negatīva lietderības koeficienta (-1).

Balcers sezonas pirmajā spēlē guva vārtus, bet nākamajās piecās cīņās palicis bez punktiem.

Astoņi punkti sešos mačos "Sharks" komandai pagaidām dod piekto vietu Rietumu konferencē. Nākamo spēli Sanhosē komanda aizvadīs ceturtdien savā laukumā pret Monreālas "Canadiens".

Pitsburgas "Penguins" savā laukumā zaudēja Tampabejas "Lightning" ar rezultātu 1:5 (0:0, 0:3, 1:2), pirmo reizi jaunajā NHL sezonā pretiniekam piekāpjoties pamatlaikā.

Otrajā periodā "Lightning", kas iepriekšējās sešās spēles nespēja uzvarēt pamatlaikā, labā vārtus guva Braidens Points, Ondržejs Palāts un Raiens Makdonahs, bet otrajā periodā rezultatīvs bija Mihails Sergačevs un Alekss Kilorns.

"Penguins" vienīgos vārtus divas minūtes pirms spēles beigām guva Džeisons Zakers, izmantojot vairākumu.

Bļugers uz laukuma bija 16 minūtes un astoņas sekundes, no kurām 13 sekundes spēlēja vairākumā un divas minūtes un 12 sekundes - mazākumā. Uz ledus pavadītajā laikā latvietis izcēlās ar vienu metienu, vienu bloķētu metienu un vienu zaudētu ripu, uzvarēja 65% iemetienu un beidza spēli ar lietderības koeficientu -1.

Aivadītajās sešās jaunās NHL sezonas spēlēs Bļugers guvis divus vārtus.

"Penguins" ar astoņiem punktiem sešās spēlēs turnīra tabulā ieņem sesto vietu Austrumu konferencē. Nākamo spēli Pitsburgas komanda aizvadīs ceturtdien, uzņemot Kalgari "Flames".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu