"Man dzīve sabruka krasi." Dzelzītis pirms dalības mīlas šovā piedzīvojis sāpīgu šķiršanos (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lauris Dzelzītis
Lauris Dzelzītis Foto: publicitātes

Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis (43) intervijā izdevumam "Ieva" atklāja, ka šovasar piedzīvojis sāpīgu šķiršanos. Tas arī noteicis psihoemocionālo fonu plaši aprunātajam šovam "Randiņš ar Dzelzīti".

Kā intervijā žurnālam "Ieva" atklāj Dzelzītis, neilgi pirms šova filmēšanas pajuka attiecības, kurām viņš bija noticējis, ka "laikam te varētu būt tas ilgi un laimīgi". Kā zināms, iepriekš Dzelzīša publiskākās attiecības bija ar pasākumu rīkotāju Alisi Kolosovu 2000. gadu sākumā.

"Gadi iet, protams, es arī vienā brīdī sev teicu – nu, davai, saņemies, vecais. Tad pamazām sāku šo cilvēku laist iekšā savā dzīvē. Redz, man tā jūtu motorika strādā lēnāk nekā prāts.

Ar prātu es varbūt pat saprotu – o, ir, būs! Bet, kamēr iekšas pieņem, paiet laiks…

Es biju sācis pieņemt un domāt, ka te tiešām kaut kas sanāks. Bet, kad vasaras sākumā, "Trīs draugu" iestudēšanas laikā, šīs attiecības pārtrūka un vēl iekrita tas nelaimīgais šovs, pēc tam man dzīve sabruka krasi," atklāj Dzelzītis, piebilstot, ka šova laikā cerējis, ka "viss būs kārtībā".

Pārvaicāts, vai viņš piekrita dalībai līgavu meklēšanas šovā, būdams attiecībās, Dzelzītis atbildēja: "Man nekad nav bijušas ilūzijas par vidējo sabiedrības locekli. Bet tagad izstāstiet man, kā var noticēt, ka publiska persona var nopietni meklēt līgavu šovā? Ja cilvēks to nesaprot – nu ko tieši man vēl ar viņu runāt? (..) 

Jā, es varēju tēlot kaut ko. Bet es negribēju neko. Tas psihoemocionālais stāvoklis, kādā es tur aizgāju. Tas iedeva tonalitāti visam.

Skaidrs, kad sapratu, kā tas viss notiek, man bija sajūta – nafig man to? Bet man jau bija līgums. (..) Tajā periodā mani interesēja tikai viena cilvēka viedoklis un tas, kas ar mums būs. Sabiedrības uzskati man bija vienaldzīgi."

Jau vēstīts, ka 6. augustā pie skatītājiem nonāca iepazīšanās šovs "Randiņš ar Dzelzīti", kur 12 dāmas cīnījās par slavenā aktiera Laura Dzelzīša sirdi. 

Pēdējā sērijā divas finālistes - 23 gadus vecā Doloresa un 28 gadus vecā Baiba - saposušās kāzu tērpā, gaidīja Lauri pie altāra, taču vecpuisis tā arī nevienu no dalībniecēm neizvēlējās. 

"Es domāju, ka es [precēšos] vienreiz. Līdz ar to, ja tāds būs tas lēmums, viņš būs episks. Es to laiku esmu tik vilcis, ka varbūt to dzīvē neizdarīšu. Bet vismaz bija interesanti izbaudīt to procesu," pēc šova atzina Dzelzītis.

Pilnu interviju ar Lauri Dzelzīti lasiet žurnāla "Ieva" 27. oktobra numurā!

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu