Traģiski bojāgājušā Kobes Braienta sieva atklāj, kā uzzinājusi par vīra un meitas nāvi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Vanesa Braienta
Vanesa Braienta Foto: CHRIS DELMAS/AFP/Scanpix

Vanesa Braienta par sava vīra Kobes Braienta un meitas Džannas traģisko nāvi uzzināja no publikācijām sociālajos tīklos, liecina tiesas dokumenti.

39 gadus vecā Vanesa Braienta pagājušajā gadā iesniedza juridisku sūdzību pret Losandželosas apgabalu, apgalvojot, ka nopludinātās fotogrāfijas no Kobes un Džannas Braientu traģiskās helikoptera avārijas vietas izraisījušas viņai emocionālas ciešanas.

12. oktobrī, iesniedzot prasības pieteikumu, Vanesa sīki izklāstīja par brīdi, kad uzzinājusi par avāriju. Vanesa sacīja, ka ģimenei pietuvināta persona viņai sākotnēji sacījusi, ka noticis "negadījums", kurā iesaistīts helikopters, kurā atradās Kobe un viņas meita Džanna, un ka ir pieci izdzīvojušie.

"Es mēģināju piezvanīt savam vīram, un manā tālrunī sāka parādīties visi šie paziņojumi - "RIP Kobe. RIP Kobe. RIP Kobe"," sacīja Vanesa.

Cerot nokļūt avārijas vietā, Vanesa mēģināja iznomāt helikopteru, taču laikapstākļu dēļ tas tika liegts. Viņa sacīja, ka neilgi pēc tam saņēmusi apstiprinājumu par Kobes un Džannas nāvi no Losandželosas apgabala šerifa Aleksa Villanueva.

Tiesā iesneigtajā sūdzībā Vanesa arī sīki izklāstīja savu lūgumu, lai "[avārijas] zona tiktu noteikta par lidojumu aizlieguma zonu un aizsargāta no fotogrāfiem".

"Es teicu:" Ja nevarat atvest manu vīru un bērnu, lūdzu, pārliecinieties, ka neviens viņus nefotografē. Lūdzu, aizsargājiet teritoriju," sacīja Vanesa.

Atgādinām, ka nesen Losandželosas apgabala administrācija tiesā pieprasījusi, lai Vanesa Braienta veiktu pārbaudi pie neatkarīga psihiatra.

Pārbaudes iemesls ir fotogrāfijas no traģēdijas notikuma vietas, kas tika publiskotas pēc 2020. gada 26. janvārī traģiskās helikoptera avārijas, kurā bojā gāja Kobe Braients un viņa meita Džanna.

Psihiatra izmeklēšana noteiktu, vai fotogrāfiju publiskošana izraisījusi emocionālo šoku Braienta atraitnei un citiem basketbolista ģimenes locekļiem. Pēc pārbaudes tiesa varēs izskatīt lietu, kurā Vanesa Braienta pieprasa vairāku miljonu ASV dolāru kompensāciju par pilsoņu tiesību pārkāpumiem, personisko robežu pārkāpšanu un emocionālu šoku.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu