Porziņģi laukumā atbalsta mīļotā Laura un draugi no Latvijas (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Otrdien, 26. oktobrī, Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" savā laukumā ar rezultātu 116:106 (27:31, 30:29, 34:28, 25:18) uzvarēja Hjūstonas "Rockets". Klātienē latviešu sportistu atbalstīja viņa mīļotā sieviete un citi draugi no Latvijas. 

Kā liecina Porziņģa draudzenes Lauras Vizlas publiskotie kadri sociālajos tīklos, spēli viņa apmeklēja kopā ar basketbolistu Žani Peineru, viņa sievu Alīnu, Latvijas valstsvienībā uzspēlējušo basketbolistu Ričmondu Vildi, viņa sievu Ēriku un abu kopīgo atvasi. Tāpat spēli klātienē vēroja arī Latvijā dzīvojošais brazīliešu futbolists un influenceris Felipe Gabriels Ksavjērs.

Foto: instagram/lauravizla
Foto: instagram/felipegabrieldsx

Jau ziņots, ka Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis mačā guva deviņus punktus, taču neliela muguras savainojuma dēļ priekšlaicīgi pameta spēli.

Porziņģis muguras lejasdaļas sāpju dēļ nespēlēja kopš trešās ceturtdaļas vidus. Pēc mača "Mavericks" galvenais treneris Džeisons Kids medijiem atklāja, ka ar Porziņģi viss ir kārtībā, tas ir tikai muguras stīvums un viņa veselības stāvoklis tiks vērtēts trešdien.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu