VIDEO ⟩ Karma uzvar - Izraēlas cīkstonis pretinieku no Afganistānas nosauc par teroristu un pēcāk tiek "salocīts" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Visai neglīta epizode tika piedzīvota svēršanās ceremonijā pirms UFC rīkotā cīņu šova "Dana White Contender Series" dueļa starp izraēlieti Oronu Kahlonu un afgāni Džavidu Bašaratu.

"Dana White Contender Series" ir šovs, kurā UFC prezidents Deina Vaits dod iespēju sevi apliecināt mazāk zināmiem cīkstoņiem no visas pasaules.

Šajā šovā cīņas notiek pēc tādiem pašiem noteikumiem kā UFC. Tas nozīmē, ka pirms dienu pirms dueļa cīkstoņi aizvada arī svēršanās ceremoniju. 

Bašarats iekļāvās noteiktajā 135 mārciņu svara limitā, bet viņa pretinieks Kahlons bija smagāks nekā atļauts (139 mārciņas). Neskatoties uz to, ka viņš jau tā bija pārkāpis noteikumus, Kahlons brīdī, kad abi cīkstoņi stājās aci pret aci, pretinieku no Afganistānas nosauca par teroristu.

Bašarats gan uz pretinieka provokāciju nereaģēja un pēcāk paskaidroja, ka, viņaprāt, apsaukāšanās bijis Kahlona pēdējais mēģinājums izbēgt no dueļa.

"Šis gļēvulis gribēja aizbēgt no cīņas, tāpēc viņš bija par trīs mārciņām smagāks nekā atļauts. Es viņam teicu, ka sadošu pa pēcpusi. Tajā brīdī viņš mani nosauca par teroristu un cerēja sagaidīt reakciju, jo gribēja aizbēgt no cīņas. Par nelaimi viņam, es nekur negrasos doties," tā pirms dueļa izteicās Bašarats.

Kahlonam cīņā par saviem izteikumiem neizdevās pastāvēt. Cīņas gaitā ievērojami pārāks bija Bašarats, minūti pirms dueļa beigām pretinieku piebeidzot ar giljotīnas žņaugšanas paņēmienu.

Pateicoties pārliecinošajam sniegumam, Bašarats tika pie šova galvenās balvas - līguma ar UFC.

26 gadus vecais Bašarats cīņas aizvada 135 mārciņu jeb 61,2 kilogramu svara divīzijā. Savas karjeras laikā viņš visās 10 profesionālajās MMA cīņās ir izcīnījis uzvaru.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu