Ceturtdien vairākās Rīgas apkaimēs piestās "vakcīnbusi"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Zane Bitere/LETA

Šodien vairākās Rīgas apkaimēs būs iespējams vakcinēties pret Covid-19 īpašos vakcinācijas autobusos, ziņo Rīgas domē.

No plkst.7 līdz 10 vakcinācijas autobuss atradīsies Purvciemā pie tirdzniecības centra "Minska" un Imantā pie Rīgas 69.pasta nodaļas.

No plkst.11 līdz 15 vakcinēties būs iespējams Dārzciemā pie tirdzniecības centra "Larus", Iļģuciemā, Buļļu ielā 18 pie Nordeķu parka un Ziepniekkalnā pie veikala "Maxima" Vienības gatvē 113.

Savukārt no plkst.16 līdz 20 vakcīnbuss nodrošinās vakcināciju Sarkandaugavā, autostāvvietā pie muzeja "Dauderi", Zāģeru ielā 7, Krasta ielā 36 pie veikala "Depo" un Sarkandaugavā, Tilta ielā 11.

Izbraukuma vakcinācija tiek organizēta pēc tā dēvētās "dzīvās rindas" principa un iepriekšējā reģistrācija nav nepieciešama, taču līdzi ir jābūt derīgam personu apliecinošam dokumentam. Pieejamās būs "Pfizer/BioNTech" un "Johnsons&Johnsons" vakcīnas.

Katra izbraukuma vakcinācijas punkta kapacitāte - 75 līdz 100 vakcinācijas epizodes - ir rēķināta, ievērojot, ka pēc vakcinācijas katram cilvēkam iekštelpās vēl ir jāuzgaida 15 minūtes, jo tiek novērota viņa reakcija uz vakcīnu. Senioriem tiks nodrošināta priekšroka.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu