"Mīla kemperī": Cīņā par puišu sirdīm iesaistās efektīga blondīne, kura iepriekš piedalījusies Dzelzīša mīlas šovā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Mīla Kemperī

Šova "Mīla kemperī" jaunākajā sērijā kaislību netrūks. Meitenēm uzradusies jauna konkurente - 30 gadus vecā Elīna, kura mācās par bārmeni un ir noskaņojusies tikt pie vīrieša, kas nozīmē to, ka kādai piedzīvojumu meklētājai gribot negribot šim piedzīvojumam pienāks gals.

Kemperšova dalībnieki bija pilnībā pārliecināti, ka viņiem pievienosies kāds stiprā dzimuma pārstāvis, taču pamatīgi kļūdījās tā domājot. Meitenes pēc negaidītajiem jaunumiem jūtas apdraudētas, savukārt puiši ir mazliet saskumuši par to, ka pulciņam pievienojas vēl viena blondīne - nu varēja taču ieviest dažādību!

Dziedātāja Alise, kurai izveidojušās attiecības ar Rūdolfu, stāsta: "Tas vispār bija tāds pārsteigums! Mēs bijām uz visiem 100 procentiem pārliecināti, ka šovā ienāks jauns čalis. Cerējām, ka kaut kas pamainīsies čaļu vidū, bet nē - ienāk blondīne ar gariem matiem. Būs rotācija atkal starp meitenēm."

Arī otrai "Mīla kemperī" Elīnai, kura šajā piedzīvojumā ir jau kopš paša sākuma, ir savs viedoklis par vārda māsu: "Jūtos apdraudēta, jo te ir tās divas vecumu kategorijas - vecāki un jaunāki. Viņa ir vairāk pie tās kategorijas, kas ir vecāki, pie kuras piederu arī es."

Baikere Elīna spriež, ka jauniņā varētu izvēlēties vai nu Dāvidu vai Ronaldu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu